x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Ce mânâncă japonezele de nu se îngrașă

Ce mânâncă japonezele de nu se îngrașă

30 Mai 2017   •   13:25
 Ce mânâncă japonezele de nu se îngrașă

Fiecare cultură are propriul mod de viață, de unde cei din jur pot învăța foarte multe. De exemplu, poporul indian a oferit lumii yoga și medicina alternativă ayurveda. Dar te-ai întrebat vreodată de ce femeile din Japonia nu par să îmbătrânească, scrie clickpentrufemei.ro.

Dacă da, atunci ar trebui să învățăm și noi din obiceiurile lor de viață, mai ales dacă vrem să ne menținem în formă. În plus, toți sunt slabi, par a fi sănătoși și au pielea strălucitoare. Cum reușesc asta?
Beau ceai verde

Ceaiul verde este sursă bogată de antioxidanți, care încetinesc procesul de îmbătrânire și care luptă împotriva radicalilor liberi, dar ajută și în procesul de slăbit. În plus, reduce riscul de cancer și de afecțiuni cardiovasculare. De aceea, japonezii beau două cești de ceai verde în fiecare zi.
Iubesc fructele de mare

Mai mult decât carnea de pui, oaie sau vită, ei preferă fructele de mare. De fapt, carnea roșie este considerată direct răspunzătoare de probleme inflamatorii, colesterol mărit și chiar de obezitate. În schimb, poporul japonez mănâncă mai mult somon, ton și creveți. Peștele este sursă bogată de proteine și acizi grași Omega-3.

×
Subiecte în articol: accident japonia dieta japonia regim mancare