x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Ceapa și usturoiul, alimentele-minune pentru părul tău

Ceapa și usturoiul, alimentele-minune pentru părul tău

27 Iun 2017   •   12:21
 Ceapa și usturoiul, alimentele-minune pentru părul tău

Podoaba capilară este un motiv de mândrie pentru mulți dintre noi. Din păcate, stresul afectează sănătatea părului și poate duce la apariția calviției, scrie ziarulring.ro.

Două ingrediente pe care le folosești destul de des în bucătărie la prepararea diferitelor soiuri de mâncăruri îți pot fi benefice și în cazul în care te confrunți cu problema căderii părului.

Deși părul se regenerează singur, iar procesul prin care firele de păr cad spre a apărea altele noi este unul normal, trebuie să îți ajuți și tu un pic organismul să ducă acest proces la bun sfârșit.

Sucul de ceapă stimulează circulația la nivelul scalpului

Chiar dacă nu pare tocmai soluția pe care ai fi vrut să o afli, nu te lăsa înfluențat nici de faptul că te face să plângi atunci când o cureți și nici de mirosul său. Aplică de două ori pe săptămână, timp de două luni, suc de ceapă la rădăcina firelor de păr. Va ajuta la îmbunățirea circulației sangvine de la nivelul scalpului, îți va întări firele de păr, va oferi un volum natural și este și o modalitate prin care să eviți apariția firelor de păr cărunte.

Deci, iată câte beneficii într-un singur produs.

Secretul cepei este dat de concentrația de sulf pe care o are, un ingredient esențial pentru sănătatea părului tău, ami ales că este vitală pentru îmbunățirea producției de colagen atât de necesară creșterii firelor de păr.

×
Subiecte în articol: ceapa usturoi păr caderea parului