x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Cele mai stângace zodii în dragoste

Cele mai stângace zodii în dragoste

30 Aug 2016   •   17:45
Cele mai stângace zodii în dragoste

Când vine vorba de iubire, nu orice bărbat este expert în cucerit femei și în făcut complimente. Dar, chiar dacă este mai stângaci în exprimarea sentimentelor, asta nu înseamnă că nu l-ai dat pe spate, scrie clickpentrufemei.ro.

Pești

În topul zodiilor stângace se află cu siguranță sensibilii Pești. Romantic și dedicat familiei, nativul nu prea reușește să găsească cele mai frumoase cuvinte pentru a-ți mărturisi iubirea lui eternă. Fii fără grijă însă, va descoperi el o modalitate de a-ți demonstra că este sincer. Fie te va copleși cu cele mai frumoase cadouri care să vorbească în locul lui, fie te va duce în locuri care îți vor tăia răsuflarea. Așa e el, stângaci, dar impresionant.
Taur

Deși recunoscut ca fiind un încăpățânat notoriu, Taurul intră în pană de idei când trebuie să îți arate că l-ai cucerit. Pentru a fi sigură că nativul este îndrăgostit de tine trebuie să înveți să citești semnalele pe care ți le transmite discret. Cum ar fi faptul că te atinge mereu pe mână, ca din greșeală, sau că este mereu, din întâmplare, în stația de autobuz exact la ora la care pleci tu spre muncă.
Fecioară

Deși are capul în nori, asta nu înseamnă că nativul zodiei nu te-a remarcat. Este topit după tine, doar că nu știe cum să îți arate asta. De obicei, Fecioara așteapta ca partenera să facă primul pas. Dacă ți-a atras atenția, invită-l să luați masa împreună și arată-i că te interesează. De aici va prelua el frâiele.

×
Subiecte în articol: zodii zodiac dragoste horoscop