x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Sfaturi de frumusețe. Nuanțe de păr pentru femeile de peste 45 de ani

Sfaturi de frumusețe. Nuanțe de păr pentru femeile de peste 45 de ani

de Redacția Jurnalul    |    03 Iun 2024   •   21:45
Sfaturi de frumusețe. Nuanțe de păr pentru femeile de peste 45 de ani
Sursa foto: Hepta

Experții în frumusețe au lansat o listă de nuanțe de păr care le dau un aspect mai tânăr femeilor de peste 45 de ani.

Culoarea de păr este importantă mai ales pentru femeile cu vârste pentru 45 de ani. Frumusețea înseamnă mai ales naturalețe, astfel încât experții recomandă culori cât mai apropiate de cea naturală. 

Prin urmare, culorile tari devin nepotrivite odată cu înaintarea în vârstă. 

Femeile de toate vârstele aleg să-și schimbe nuanțele de păr, însă atunci când acesta începe să albească poate deveni o necesitate, mai ales pentru cele care vor să-și mențină aspectul tineresc. 

Alegerea culorii de păr devine astfel importantă, și trebuie să fii atentă la nuanțele prea închise, prea deschise sau prea stridente deoarece o alegere nepotrivită te poate face să arăți mai în vârstă decât ești.

Vestea bună este că sunt nuanțe de păr care se potrivesc oricui, indiferent de vârstă. Acestea sunt ideale pentru femeile care vor să arate cât mai natural, potrivit  InStyle.com.

Bronde

Nuanța „bronde” este o opțiune excelentă pentru femeile de peste 45 de ani. Este o culoare caldă și oferă un aspect natural părului. Este o combinație între blond și cafeniu. Și este o opțiune care nu necesită foarte multe produse de întreținere.

Negru cu balayage argintiu

Această nuanță oferă un aspect natural și modern.  Este o combinație a ambelor nuanțe, estompând liniile părului și vârsta. 

Vișiniu

Nuanțele tenului pot să devină mai fade îodată cu trecerea timpului, așa că este important să readuci puțină culoare feței și să o încadrezi cu o tunsoare și o nuanță de păr mai tinerești.  Prin urmare, tentele bugrundy sunt ideale pentru femeile care au ten deschis.

Caramel balayage

Datorită tonurilor calde și moi, această culoare este potrivită pentru orice femeie. Tehnica balayage adaugă strălucire părului. Este o nuanță vibrantă însă are nevoie de atenție pentru a rezista. Are la bază un caramel cald și accentuează tonurile pielii.

Maro bogat

Nuanța de maro bogat nu se va demoda niciodată. Oferă strălucire părului, arătând mai des și mai sănătos. Nu necesită prea mult timp pentru întreținere, potrivit catine.ro.

×
Subiecte în articol: culori par femei intinerire frumusete