x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Dieta care te ajută să slăbeşti nouă kilograme în şapte zile

Dieta care te ajută să slăbeşti nouă kilograme în şapte zile

27 Feb 2018   •   17:33
Dieta care te ajută să slăbeşti nouă kilograme în şapte zile

Dieta cu ouă şi grapefruit este din ce în ce mai actuală, pentru că arde grăsimi, iar pierderea în greutate este vizibilă în doar câteva zile. Astfel, poţi slăbi până la nouă kilograme în doar şapte zile, scrie healthyfoodteam.com

De ce să alegi această dietă?

Grapefruitul aparţine grupului de alimente care ajută la arderea grăsimilor. Cu alte cuvinte, grapefruitul are nutrienţi care elimină grăsimea din corp. În plus, îmbunătăţeşte metabolismul şi stimulează digestia.

În privinţa ouălelor, acestea au o mulţime de proteine.

Dieta cu ouă şi grapefruit este destul de strictă, motiv pentru care nu este recomandată persoanelor cu probleme serioase de sănătate.

Principiile de bază ale dietei

Dieta poate fi ţinută pentru cel mult şapte zile, însă se recomandă doar pentru trei – patru zile, pentru că rezultatele vor apărea repede, iar corpul nu va fi lăsat înfometat.

Meniu

Mănâncă cinci grapefruit zilnic, combinate cu cinci – şase ouă albe. Într-un caz ideal, trebuie să existe 10 mese pe zi: jumătate de grapefruit cu jumătate de ou alb la fiecare oră. În plus, trebuie să consumi multă apă şi să fii cât poţi de activ, de exemplu să mergi pe jos 45 de minute zilnic.

Pentru că această dietă exclude grăsimile, conţine doar proteine şi zaharuri simple din grapefruit, rezultatele sunt garantate.

Sfatul celor de la healthyfoodteam.com este să consumi o cană de ceai verde dimineaţa, neîndulcit, şi înainte de culcare, pentru a curăţa corpul de toxine şi pentru a utiliza beneficiile ceaiul verde, un puternic antioxidant cu efecte pentru pierderea în greutate.

×