x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Toate secretele dietei cu branza de vaci!

Toate secretele dietei cu branza de vaci!

03 Feb 2018   •   20:06
Toate secretele dietei cu branza de vaci!

Un regim alimentare care se bucura de o binemeritata popularitate. In plus, nu este foarte costisitor. Cum poti reveni insa, fara eforturi si chin, la o viata normala?

De ce merita sa incercati dieta cu branza de vaci? Din cel putin trei motive. In primul rand, este destul de simpla, nu trebuie sa-ti bati capul numarand calorii si respectand cu strictete cantitatile prescrise. In al doilea rand, este eficienta: se pot pierde pana la 10 kilograme. In al treilea rand, branza de vaci este considerat un produs folositor.

Branza de vaci intra in aproape jumatate dintre cele mai cunoscute regimuri alimentare si cuprinde un numar impresionant de substante necesare organismului, inclusiv calciu, fosfor, vitaminele A, B1, B2 si D.

In acelasi timp, branza de vaci imbunateste starea tesutului oso, a pielii, parului si unghiilor, reducand, totodata, cantitatea de zahar din sange, stimuland activitatea intestinelor, protejand ficatul si contribuind la un mai bun schimb de substante.

Cum obtii rezultatul dorit?

Dieta clasica recomanda fie branza dietetica, de 0% grasime, pentru cei care o suporta, fie pe cea dintre cele mai slabe. In ceea ce priveste cantitatea, se merge pe 500 de grame pe zi, repartizat pe 5 - 6 portii.

Branza poate fi consumata in combinatie cu fructe proaspete, legume, verdeturi, fructe uscate, alume, miere, lapte sau smantana nu foarte grasa. Sunt interzise carnea grasa si prajita, sarea, cartofii, banalele, alcoolul, ciocolata si bauturile gazoase.

 

 

×