x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos DIETA VERDE te ajută să SLĂBEȘTI MIRACULOS

DIETA VERDE te ajută să SLĂBEȘTI MIRACULOS

28 Oct 2015   •   20:07
DIETA VERDE te ajută să SLĂBEȘTI MIRACULOS
Sursa foto: Zstockphotos

Este unul dintre cele mai sănatoase alimente din lume. Deși o mulțime de oameni nu agreează gustul acestei legume delicioase, poate fi un aliat important în lupta împotriva excesului de greutate.

Pe lângă valoroasele sale calităţi nutriţionale,are şi un nivel caloric scăzut (34 de calorii /100 g ), ceea ce face ca  să dea rezultate excelente în curele de slăbire.

Această „dietă verde” este concepută pe parcursul a 10 zile, care au fost împărțite în cinci faze, fiecare faza durând două zile. Cu ajutorul acestei diete puteţi pierde până la 8 kilograme.

Citește și Incredibil! O plantă pe care o crești acasă, în ghivece, vindecă miraculos 100 de boli
Cum prevenim alergiile
Remedii naturale pentru astenia de toamnă
Cele mai nocive alimente pentru corpul tău

Singura modalitate de preparare prin care această legumă îşi păstrează toate substanţele nutritive valoroase este fierberea sau gătirea la abur.
În cele zece zile de dietă este recomandat sa se bea multă apă, cel putin 2 litri pe zi; de asemenea, sunt permise ceaiurile neîndulcite și o cafea, maxim două, pe zi.

Planul de dietă cuprinde 5 pași, care trebuie urmați întocmai pentru a ajunge la rezultatul dorit. Înainte de a afla ce trebuie să mănânci în fiecare dintre cele 10 zile, să spunem și despre ce legumă-minune este vorba. Ea este.....................................

Citește articolul mai departe pe ANTENA SATELOR 

×