x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Diete sănătoase. 4 KILOGRAME pe săptămână, JOS! Dieta cu KIWI te ajută să SLĂBEȘTI frumos și ușor

Diete sănătoase. 4 KILOGRAME pe săptămână, JOS! Dieta cu KIWI te ajută să SLĂBEȘTI frumos și ușor

11 Apr 2019   •   19:43
Diete sănătoase. 4 KILOGRAME pe săptămână, JOS! Dieta cu KIWI te ajută să SLĂBEȘTI frumos și ușor

Cu siguranță vara și apropierea concediului le fac pe multe dintre reprezentantele sexului frumos (și nu doar pe ele) să caute metode noi, rapide și ușoare de slăbit. Dar câte dintre aceste metode sunt cu adevărat... diete sanatoase? Care dintre ele nu vor provoca neplăcutul efect yo-yo, care să aducă și mai multe kilograme, o dată ce dieta (și vacanța) se va fi termina?

Kiwi, fructul exotic cunoscut sub denumirea de “coacăze chinezești” este foarte sărac în calorii ( numai 42/ fruct), de aceea se numără printer cele mai recomandate fructe în curele de slăbire.

Trebuie să știți că fructul dulce acrișor are cel mai ridicat conținut de vitamina C (mai mult decât portocalele, circa 95% din necesarul zilnic de vitamina C). Acesteia i se adaugă vitaminele A, B2, B3, B6, E si K, calciu, fosfor, magneziu,fier, seleniu, zinc, potasiu cupru, crom și acid folic, carotenoizi dar și fibre. Kiwi oferă o puternică senzație de sațietate, așa că, de fiecare dată când vom consuma acest fruct ne vom simți sătui în scurt timp.

Dieta cu kiwi te ajută să slăbești 4 kilograme în 7 zile, fără să recurgi la un regim drastic. Regimul te va ajuta să ai suficientă energie pentru întreaga zi și îți va întări sistemul imunitar.

Iată care este meniul zilnic pentru cele 7 zile de dietă:

....................

Citește mai departe ca să afli toate detaliile acestei DIETE SANATOASE

×