x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Diete sănătoase. Băutura cu țelină și ananas – reţeta ideală pentru slăbit

Diete sănătoase. Băutura cu țelină și ananas – reţeta ideală pentru slăbit

28 Feb 2019   •   11:35
Diete sănătoase. Băutura cu țelină și ananas – reţeta ideală pentru slăbit

Băuturile hipocalorice câştigă tot mai mult teren în rândul metodelor eficiente care ajută la pierderea kilogramelor în exces, spun nutriționiștii.

Acestea reprezintă o alternativă sănătoasă la dietele care, deşi promit rezultate spectaculoase, nu îşi dovedesc întotdeuna eficienţa.

Smoothie-urile pe bază de legume şi fructe sunt ideale atunci când vine vorba de slăbire. În plus, acestea cresc nivelul de energie și stimulează eliminarea toxinelor.

Un loc de top în categoria băuturilor care stimulează metabolismul şi ajută la arderea grăsimilor este combinaţia dintre ţelină şi ananas. Aceste două ingrediente ies în evidență datorită proprietăţilor lor purifiante și energizante şi a efectului antiinflamator și de ardere a grăsimilor pe care îl produc.

Ananasul este sărac în calorii şi oferă senzație de sațietate pe termen lung. Acest fruct conține o enzimă digestivă numită bromelaină, care îmbunătățeste digestia și facilitează descompunerea aminoacizilor. În plus, fructul exotic conține apă, vitamina C și minerale esențiale care susțin funcționarea organelor excretoare, având ca rezultat eliminarea reziduurilor care împiedică pierderea în greutate.

Pe de altă parte, ţelina este o legumă ideală pentru orice tip de dietă. Aceasta oferă fitonutrienți puternici care pot îmbunătăți procesul digestiv. Din acest motiv, ea previne retenția de toxine și acumularea de grăsime la nivelul colonului.

Ingredientele băuturii care te ajută să slăbeşti sănătos:

.................

Citește mai departe rețeta băuturii cu țelină și ananas, pentru slăbit

Sursa foto: Pixabay

×