x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos DIETELE BUNICII. Cura de SLĂBIRE cu MĂMĂLIGĂ

DIETELE BUNICII. Cura de SLĂBIRE cu MĂMĂLIGĂ

11 Iun 2015   •   22:15
DIETELE BUNICII. Cura de SLĂBIRE cu MĂMĂLIGĂ

E o „dietă a bunicii”, dar nu a bunicelor româncelor. În ciuda faimei noastre de „mămăligari”, nu ne-a trecut prin minte să transformăm preparatul nostru național în „instrument de tortură” pentru grăsuțe. Și grăsuți...

Reabilitată recent de un medic american de origine italiană - Mario Ferruzzi, de la Universitatea din Purdue, Indiana - dieta cu mămăligă datează de la sfârșitul secolului XVII-lea, când a fost folosită de doamnele din înalta scietate a orașelor italiene,pentru ca să-și păstreze subțirimea taliei și să intre în corsete. Profesorul Ferruzzi, mergând pe urmele vechii diete, a reușit să demonstreze că mămăliga și terciul de porumb - bogate în vitaminele A și C, precum și în caroten, luteină ți zeaxantină - au capacitatea de a preveni cancerul și alte boli grave ale aparatului digestiv, ajutând la detoxifierea organismului și, bineînțeles, la... slăbit.

Mario Ferruzzi, punând cap la cap informațiile istorice cu rezultatele cercetărilor sale, a creat și un PLAN DE DIETĂ, pe care vi-l oferim:

Te-ar putea interesa și 
Dietele bunicii. Află cum poți să slăbești cu miere și scorțișoară


DIETA CU MĂMĂLIGĂ

Micul dejun
Se va face o mămăligă pripită (mai mult crudă decât fiartă), care se amestecă cu un ou fiert moale, smântână și/sau iaurt slab. Se mănâncă până la ceasurile 9.00 și se beau ceaiuri de fructe de pădure, fierbinți și ușor îndulcite. Nu se vor consuma dulciuri și se va evita sarea.

Prânz
Pentru că substanțele din porumb se asimilează greu, cât ții această dietă trebuie să mănânci în intervalul 11,30-12,15 și asta pentru că organismul nostru are în mod obișnuit cădere a glicemiei în jurul orei 13.
Acum se va consuma ..................

Citește articolul integral pe ANTENA SATELOR


Pe aceeași temă: 
Dieta de 10 zile cu cireșe. Slăbești ușor 3-4 kg și detoxifici organismul




×
Subiecte în articol: dieta