x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Îmbrăcate de Cielo în pietre preţioase

Îmbrăcate de Cielo în pietre preţioase

de Diana Scarlat    |    20 Dec 2009   •   00:00
Îmbrăcate de Cielo în pietre preţioase

S-au dezbrăcat de toate secretele pe podium, la Bucharest Fashion Week, pentru a lăsa numai pietrele preţioase de la Cielo Venezia să "vorbească".

Manechinele alese de Nelly Năstase pentru prezentarea bijuteriilor au expus colecţia Cielo Venezia 1.270 costumate cu "uniforme mulate", de culoarea pielii.

"M-am gândit cum aş putea să scot cât mai mult în evidenţă bijuteriile, care sunt în competiţie atât cu superbele manechine, cât şi cu rochiile de seară. Am ales această formulă îndrăzneaţă de prezentare pentru a scoate cât mai mult în evidenţă bijuteriile. Rochia umbreşte mult din frumuseţea pietrelor preţioase şi este foarte greu să găseşti cea mai bună metodă de a le face vizibile într-o prezentare", explică fostul manechin Nelly Năstase, care a făcut posibilă una dintre cele mai extravagante prezentări de la Bucharest Fashion Week din această toamnă.

Bijuteriile Cielo Venezia 1.270 au strălucit în consonanţă perfectă cu delicateţea şi feminitatea manechinelor, focalizând atenţia publicului asupra pietrelor, a metalului şi a formelor născocite de bijutieri, în lipsa altor elemente suplimentare din prezentare. Mireasa, Ioana Francia, a purtat bijuteriile Miluna, create special pentru Miss Italia, valorând peste 9.000 de euro. Miluna - sau bijuteria dragostei - este brand-ul lider, care întruchipează perfect romantismul secolului al XXI-lea, prin piese clasice şi totodată moderne, elegante şi sofisticate.

"Bijuteriile Miluna sunt sinonime cu frumuseţea şi este normal să fie brad-ul perfect pentru a sponsoriza un concurs de frumuseţe precum Miss Italia. Bijuteriile Miluna sunt elegante, discrete şi pun orice femeie în lumină, ca şi când ar fi o regină a frumuseţii", spun creatorii colecţiei.

Cea de-a 12-a ediţie a Bucharest Fashion Week s-a desfăşurat în perioada 26 - 29 noiembrie la Rin Grand Hotel din Capitală, reunind colecţii îndrăzneţe şi pline de rafinament ale celor mai cunoscuţi designeri. Dintre toate creaţiile prezentate în cadrul evenimentului, bijuteriile "nude" de la Cielo Venezia 1270 au reuşit să atragă atenţia tuturor, trezind şi admiraţia actorului Steven Seagal, care nu a ratat evenimentul monden, aflându-se în România în această perioadă pentru a turna un film producţie proprie. "Am îmbinat costumele de balerine cu mişcările feminine ale modelelor, pentru a sublinia perfecţiunea trupului prin perfecţiunea bijuteriilor noastre", mai explică Nelly Năstase.

×
Subiecte în articol: stare de lux