x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Lista alimentelor inamice abdomenului plat

Lista alimentelor inamice abdomenului plat

de Andreea Sava    |    11 Ian 2017   •   00:30
Lista alimentelor inamice abdomenului plat
Sursa foto: andreeasava.ro

Așa cum am mai spus de nenumărate ori și sigur ați mai auzit și în altă parte, alimentația este foarte importantă dacă vrei să ai un abdomen plat, nu mai vorbim de celebrul 6 pack sau chiar 8 pack.

Pe lângă exerciții fizice, trebuie să ai și o dietă corespunzătoare, mai ales dacă ești femeie. Da, noi, femeile, genetic suntem construite să depozităm grăsime subcutanată mai ușor decât bărbații. La fel ca-n cazul celulitei.

Atenție, însă, dacă ai senzația că soluția, ca să scapi de colăceii din jurul talie, este să te înfometezi, greșești amarnic.

Reducerea aportului de calorii face organismul să consume din ce are. Și, din păcate, preferă masa musculară. Când vei reveni la aportul caloric obișnuit, însă, va face depozite de grăsime. Și va prefera talia. Știu! Ghinion!

Deci soluția este o dietă echilibrată și de calitate! Așadar, am zis să vă spun care sunt alimentele inamice și prietene abdomenului. Astăzi lista celor anti abdomen plat, mâine lista celor pro. Așadar

Ce NU trebuie să mănânci dacă vrei abdomen plat

1. Alimentele bogate în grăsimi saturate

Adică acele grăsimi nesănătoase. Și aici mă refer la grăsimile de origine animală, deci brânza, laptele, carnea grase. Nu trebuie, însă, să elimini grăsimile din alimentație. Ci doar să mănânci alimentele care le conțin pe cele sănătoase. Despre grăsimi și listă cu sursele sănătoase și nesănătoase puteți citi AICI.

Cât despre lactate, și ele trebuie consumate într-un anumit fel iar unele trebuie evitate complet. Un articol special pe temă, cu toate detaliile, aveți AICI.

Citeşte articolul complet, pe andreeasava.ro

×