x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Nu ocoli fructele kaki! Uite 5 dintre avantajele lor pentru sănătate!

Nu ocoli fructele kaki! Uite 5 dintre avantajele lor pentru sănătate!

19 Ian 2017   •   17:58

Dacă nu ți se pare un fruct prea atrăgător sau le preferi pe altele, ai ocazia să afli mai multe despre kaki în cele ce urmează și să descoperi cât de mult te poate ajuta în diverse afecțiuni, ca hipertensiunea arterială, sau în cazul în care îți dorești să slăbești, scrie clicksanatate.ro.

Dacă nu ți se pare un fruct prea atrăgător sau le preferi pe altele, ai ocazia să afli mai multe despre kaki în cele ce urmează și să descoperi cât de mult te poate ajuta în diverse afecțiuni, ca hipertensiunea arterială, sau în cazul în care îți dorești să slăbești.

Fructul, de culoare portocaliu-roşiatică, provine din Asia şi în această perioadă se găseşte în supermarketuri. Pe lângă gustul delicios, este benefic asupra sănătăţii. Poţi consuma aceste fructe proaspete sau în salate de fructe.

Te ajută să slăbești

Pentru că sunt bogate în fibre, fructele kaki te ajută să ai o bună digestie. În 100 de grame de kaki se găsesc peste3 grame de fibre. De aceea, este util persoanelor care vor să slăbească.

Aceste fructe conţin şi potasiu, care ajută la buna funcţionare a sistemului nervos. Conţine şi magneziu, un alt mineral important pentru menţinerea sănătăţii creierului.
Normalizează tensiunea arterială

×
Subiecte în articol: fructe kaki fructe