x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Oana Turcu te învată cum să te feresti de arsurile solare la plajă - crema cu unt de Shea

Oana Turcu te învată cum să te feresti de arsurile solare la plajă - crema cu unt de Shea

de Cosmina Stoicescu    |    12 Iul 2012   •   12:38
Oana Turcu te învată cum să te feresti de arsurile solare la plajă - crema cu unt de Shea

Oana Turcu, vedeta de televiziune care detine de 12 ani un brand de cosmetice naturale care ii poarta numele - Ardes, linia Oana Turcu -, a ajuns pentru prima data pe litoral, la Mamaia, weekendul trecut, in cele mai fierbinti zile din acest an.

Oana a stat fara probleme la soare, fara sa-si arda pielea si spune ca detine un secret: "Secretul sta in cercetarile pe care laboratoarele italiene de ultima generatie le-au facut, pentru a obtine creme cu inalta protectie. Acum, copilasii si persoanele cu pielea extrem de sensibila pot face bai de soare, insa numai daca folosesc o crema solara de inalta protectie SPF50“, a declarat Oana Turcu.

Alaturi de substantele hidratante si nutritive extrase din Aloe si unt de Shea, contine o eficienta combinatie de filtre UVA si UVB cu spectru larg si Dioxid de Titan, pentru garantia protectiei.

Creme cu efect antinisip
Daca doriti sa accelerati aparitia bronzului si nu simtiti nevoia unei protectii majore, apelati la Cremele SPF6 si SPF30, cu efect antinisip, fara alergeni si parabeni.

“Pentru fixarea bronzului, dupa plaja, eu folosesc Crema Revitalizanta dupa Soare Tan Locker, cu iperico, aloe si karite. Ofera un aspect superb bronzului deja capatat. In plus, la intoarcerea de pe plaja, dupa dus, ma masez usor cu Lapte dupa Baie. Elimina deshidratarea sau efectele agresiunilor externe ale soarelui si e foarte hidratant', declara Oana Turcu.

Vedeta Tv recomanda produsele 100% naturale si este deschisa sa consilieze pe oricine pe site-ul ei www.oanaturcu.ro

×