x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Salvatorul frumuseții - Fabricat în România

Salvatorul frumuseții - Fabricat în România

12 Ian 2017   •   20:00
Salvatorul frumuseții - Fabricat în România
Sursa foto: colladerma.ro

O echipă de cerecetători români au creat în laboratoarele Centrului de Cercetare în Biotehnologii Avansate Sanimed de la Călugăreni un concept de întinerire a tenului 100% natural.

Colladerma este un ritual de înfrumusețare în opt pași, care deși abia a intrat pe piață, concurează cu succes cu marile branduri internaționale de cosmetice.

 

Primul kit integrat românesc de înfrumusețare anti-aging, dedicat femeilor peste 35 de ani, conține opt produse care se aplică dimineața și seara, sau conform schemei de tratament potrivită tipului de ten. timp de 28 de zile. Kitul urmează strategia anti-aging claim, agreată de comunitatea științifică din domeniile cosmeceuticii și al produselor nutraceutice. Această strategie implică instalarea fermă a efectului de întinerire a pielii, sporirea luminozități tenului, stimularea regenerarii celulare la nivelul dermei si epidermei pielii, inițierea unor efecte curative și antiinflamatorii, emolierea pielii tenului, favorizarea proceselor metabolice la nivelul celulelor vii ale epidermei, întarzierea instalării efectelor îmbătrânirii pielii. „La baza denumirii stă chiar principalul ingredient activ, colagenul. Toate ingredientele active au fost atent selecționate, iar compoziția celor opt produse din kitul profesional de îngrijire a fost gândită astfel încât să se completeze reciproc”, explică Angela Nicolescu, biochimistul care a conceput fromulele produselor Colladerma.

Ritualul frumuseții Colladerma conține: Apa micelară, loțiunea tonică, Biogomajul, Serum pentru ochi, Serum pentru față, Biomasca, Crema de zi și Crema de noapte . Acestea funcționează ca un tratament zilnic, ce trebuie aplicat dimineața și seara, în pași consecutivi, timp de 28 de zile.

 


 

×