x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Scăpați de cearcăne și pungile de sub ochi cu ajutorul bicarbonatului de sodiu

Scăpați de cearcăne și pungile de sub ochi cu ajutorul bicarbonatului de sodiu

20 Mar 2016   •   10:22
Scăpați de cearcăne și pungile de sub ochi cu ajutorul bicarbonatului de sodiu

Bicarbonatul de sodiu este unul din cele mai eficiente și mai versatile ingrediente pe care le-ați putea utiliza. Este extrem de util în gospodărie, dar are efecte incredibile și atunci când este utilizat ca produs cosmetic.

 

Foarte multe femei folosesc bicarbonatul de sodiu în prepararea diferitelor măști faciale pentru a scăpa de diferite probleme ale pielii.

 

Potrivit healthyfoodhouse.com, următorul tratament oferă un aspect frumos pielii, vă ajută să scăpați de cearcăne, de pungile de sub ochi și de pleoapele umflate.

 

Ingrediente:

1 lingură de bicarbonat de sodiu

1 ceașcă cu ceai de mușețel călduț

 

Tot ce trebuie să faceți este să adăugați bicarbonatul de sodiu în ceai. După ce amestecați bine, îmbibați două dischete de vată în lichidul obținut și aplicați-le sub ochi. Lăsați-le să acționeze timp de 15 minute.

 

După acest interval, îndepărtați-le, spălați-vă pe față cu apă călduță și aplicați o cremă hidratantă sau un ulei esențial anti-rid, precum cel de cocos. Repetând constant acest „tratament”, veți scăpa de  problema cearcănelor și a pungilor, iar tenul va arăta mai tânăr și mai proaspăt ca  niciodată.

×