x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Slăbești și nu te mai îngrași. Dieta Max Planck e singura care poate să te ajute să faci asta! Află planul de dietă

Slăbești și nu te mai îngrași. Dieta Max Planck e singura care poate să te ajute să faci asta! Află planul de dietă

24 Apr 2017   •   13:41
Slăbești și nu te mai îngrași. Dieta Max Planck e singura care poate să te ajute să faci asta! Află planul de dietă

Slăbești și nu te mai îngrași! Nu asta caută fiecare femeie care s-a împlinit prea mult?

Există mai multe modalități de a pierde în greutate rapid. Dar, dacă nu aveți voința de fier, atunci foamea te poate determina să renunți la aceste planuri repede.

Oamenii sunt sfătuiți să facă tot felul de lucruri absurde pentru a pierde în greutate, iar multe diete nu au niciun fel de rezultat notabil ca dovadă că nu îți pun în pericol sănătatea.

Băutura care are grijă de imunitate și de siluetă. Află rețeta!
5 sfaturi pentru o alimentație sănătoasă  
De ce e bine să elimini carnea din dietă! Beneficiile pe termen lung ale dietei vegetariene

Adevărul trist este că ideile convenționale - mănâncă mai puțin, fă sport mai mult - nu funcționează pe termen lung. Să ignori foamea poate fi o suferință inutilă.

Din fericire, există o cale mai bună de ați îmbunătății stilul de viață și a pierdere în greutate fără efort.

Mai jos aveți un ghid practic pas-cu-pas pentru a face exact acest lucru. (PM)

Slăbești și nu te mai îngrași. Află planul de dietă

Știm bine că noi, femeile, căutăm mereu noi și noi idei, metode și diete de a ne scăpa de acele kilograme în plus care nu ne permit să purtăm hainele dorite. Avem însă teama ca, atunci când reușim să facem acest lucru, kilogramele vor găsi cea mai rapidă formă de a reveni la loc.

Ei bine, puteți sta liniștite. Avem pentru voi cea mai bună soluție pentru a vă scăpa atât de aceste kilograme nedorite, cât și de teama de a nu le recâștiga.

Este vorba de o dietă descoperită de cercetătorii germani ai Institutului de Nutriție Max Planck, dieta purtând chiar numele acestuia. Efectul „minune” care vine alături de această dietă este faptul că, odată ce reușești să o urmezi conform planului, kilogramele pierdute nu vor reveni înapoi în următorii trei ani, chiar dacă ulterior o să mai faci mici abateri de la un regim alimentar sănătos.

-------------------

Află aici Planul de dietă pentru 7 zile

×