x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Trucuri pentru a slăbi fără să ţii o cură drastică

Trucuri pentru a slăbi fără să ţii o cură drastică

de IncomeMagazine    |    24 Iul 2012   •   04:32
Trucuri pentru a slăbi fără să ţii o cură drastică

Te-ai decis sa tii un regim alimentar pentru a scapa de kilogramele in plus? Daca doresti ca efectele sa fie vizibile rapid, dar in acelasi timp sa nu-ti afecteze sanatatea, iata ce trebuie sa faci Misiunea de a slabi este nu una tocmai usoara. Poate ai tinut de mai multe ori o cura de slabire, dar fara niciun efect spectaculos. Putini stiu ca slabitul prin diete drastice si de scurta durata produce un dezechilibru major al metabolismului, care de cele mai multe ori este foarte periculos. Asa ca incearca o slabire sanatoasa, tinand cont de cateva trucuri:

1. Nu uita de micul dejun, masa cea mai importanta a zilei. Trezeste-te dimineata devreme, pentru a-ti prepara un mic dejun sanatos.
2. Nu renunta in totalitate la proteine, deoarece elementele nutritive ajuta la scaderea unui anumit hormon, responsabil cu marirea poftei de mancare. Un studiu recent arata ca persoanele al caror regim este bazat pe proteine in proportie de 25% au reusit sa slabeasca mai mult decat cele a caror dieta cuprindea numai 12% proteine.

Vezi care sunt celelalte 10 trucuri pentru a slabi

Citeste si

Se schimba etichetele produselor alimentare. Afla de ce
3 remedii naturale impotriva celulitei
7 alimente care te ajuta sa slabesti
Lamaia te ajuta sa slabesti sanatos
Zaharul si impactul asupra creierului

×
Subiecte în articol: truc cura de slabit