x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Adevarat sau fals

Adevarat sau fals

de Georgeta Licsandru    |    10 Sep 2006   •   00:00

Carnea trebuie consumata separat de verdeturi salata, spanac, patrunjel, marar#63; Fals. Verdeturile ajuta organismul sa asimileze proteinele care se gasesc in carne. Mararul, patrunjelul usureaza digestia, stimuleaza secretia de suc gastric si previn balonarile. Efectele nu vor mai fi aceleasi daca, pe langa verdeturi, pe aceeasi farfurie punem si carne, si legume, care contin amidon cartofi, fasole, mazare.

Daca tratamentul impotriva acneei se prelungeste, inseamna ca nu este bun#63; Fals. In cazul formelor severe de acnee, tratamentul dureaza doua-trei luni, uneori chiar mai mult. Pentru a fi eficient, tratamentul se asociaza si cu ultraviolete, cu o anumita dieta, fara condimente, ciocolata, cacao, prajeli.

Uneori, seara nu ma mai demachiez, ma spal doar cu apa si sapun#63; Fals. E bine sa folosim solutiile demachiante in fiecare seara, fie ca ne-am machiat sau nu in timpul zilei. Tenul trebuie sa respire, de aceea e bine sa indepartam de pe el toate urmele de machiaj si praf.

Este posibil sa iau in greutate dupa ce renunt la pastilele pentru slabit#63; Adevarat. Este posibila cresterea in greutate dupa renuntarea la tratament. Pastilele care reduc apetitul ne ajuta sa mancam mai putin, sa slabim cateva kilograme, dar nu rezolva problema. Pot crea chiar mai multe probleme in urma unui asemenea tratament: dezechilibre metabolice, anorexie, hipoglicemie. Georgeta Licsandru

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă