x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Cosmetica dentara

Cosmetica dentara

28 Mar 2006   •   00:00
Cum aleg un stomatolog specializat in cosmetica dentara?
O intrebare foarte importanta. Pentru cele mai bune rezultate este important sa cunoasteti calificarea si experienta stomatologului care va trateaza. Termenul de "cosmetica dentara" a devenit la moda si numerosi stomatologi se promoveaza ca stomatologi specializati in cosmetica dentara. In acest moment cosmetica dentara nu este o specialitate recunoscuta (cum ar fi ortodontia de exemplu). Oricum, este o disciplina a stomatologiei care necesita cunostinte amanuntite si un ochi artistic. Intrebati stomatologul dumneavoastra specializat in cosmetica dentara despre instruirea, recomandarile si experienta sa in domeniu. Cel mai eficient mod de a intelege aptitudinile stomatologului dumneavoastra este sa ii vedeti portofoliul cu poze inainte si dupa. Stomatologii dedicati artei de cosmetica dentara intotdeauna fotografiaza cazurile pe care le au.

Exista un standard de dantura frumoasa pentru toti indivizii?
Nu. Fiecare individ este diferit si fiecare caz este diferit si trebuie pregatit cu multa atentie. Exista multe diferente intre dantura barbatilor si cea a femeilor, precum si intre toti indivizii. Dintii trebuie sa fie proportionali cu linia gingiei, cu buzele si cu fizionomia fetei fiecarui individ, pentru a putea ajunge la un zambet frumos si natural.

Cat de mult sa imi albesc dintii?
In adolescenta de obicei avem dintii albi si un zambet stralucitor, dar de-a lungul anilor dintii se pateaza si devin decolorati. Cand apelati la proceduri de cosmetica dentara apare intrebarea cat de albi doriti sa fie dintii dumneavoastra? Multi oameni aleg nuante mai deschise decat in trecut. Alb stralucitor si dinti opaci la indivizi mai in varsta sunt semne care arata ca au apelat la un tip de cosmetica dentara. La clinica noastra ne straduim sa oferim danturii dumneavoastra un sens de realitate, numim aceasta – imperfectiuni perfecte. Astfel, veti obtine un rezultat de un alb frumos si va exista un sens de realism.

Cat dureaza procedurile de cosmetica dentara?
In cele mai multe cazuri, restaurarea se poate face intr-o singura sedinta. Albirea accelerata se poate executa intr-o singura sedinta. Pentru albirea dintilor acasa este necesara o prima sedinta pentru a putea fi pregatiti pentru amprenta. Este nevoie sa reveniti dupa cateva zile pentru a va lua gutierele si pentru a va asigura ca sunt potrivite corespunzator. Apoi, in functie de cat de mult veti purta gutierele, ar trebui sa puteti observa rezultatele de la prima folosire pana la cateva saptamani sau mai mult. Fatetele de portelan necesita doua sedinte, cam la diferenta de 10 zile pentru adaptare si aplicare. Din moment ce nevoile fiecarei persoane cu privire la cosmetica dentara sunt unice, timpul necesar este doar o estimare. Atunci cand elaboram planul de tratament personalizat va putem oferi un orar mult mai precis bazat pe nevoile dumneavoastra de cosmetica dentara.

CUM VOI ARATA. Primul lucru pe care il facem este sa ascultam dorintele dumneavoastra legate de dantura. Imagistica cosmetica, desi este o interpretare artificiala, poate ajuta in a va oferi cea mai buna idee despre cum puteti arata dupa imbunatatiri prin cosmetica dentara. Este posibil sa solicitam o amprenta realizata in laborator a noii dumneavoastra danturi, care va arata tratamentul aplicat in realitate, in forma tangibila.

DURATA. Exista prea multi factori pentru a preciza cu exactitate cat timp va rezista un tratament de cosmetica dentara. Durata unui tratament de cosmetica dentara variaza de la procedura la procedura si de la persoana la persoana. Starea dintilor dumneavoastra inainte de tratament influenteaza durata remedierilor. Ingrijirea personala si obiceiurile alimentare fac parte din aceasta ecuatie. Bineinteles ca si calitatea tratamentului in sine influenteaza durata pe termen lung.

OFERTA. Noi ne straduim sa va oferim servicii de cea mai inalta calitate pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de acest tratament timp de mai multi ani. Sedintele regulate la stomatologul specialist in cosmetica dentara ajuta sa va asigurati de faptul ca tratamentul dumneavoastra dentar este mentinut. Noi facem tot ce ne sta in putinta pentru a va oferi o dantura complet imuna la problemele viitoare; intretinerea va prelungi durata de viata a tratamentului de cosmetica dentara pentru multi ani.
×
Subiecte în articol: dentara cosmetica