x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

28 Apr 2006   •   00:00
VIATA DE CUPLU. Egalitatea dintre sexe aduce cuplurilor o viata sexuala mult mai implinita, arata un studiu realizat de Universitatea din Chicago. 27.500 de oameni din 29 de tari au raspuns unui chestionar legat de viata lor sexuala. Cuplurile din tarile occidentale, unde femeia este egala cu barbatul, s-au declarat foarte multumite de viata lor sexuala, in vreme ce cuplurile din estul Asiei si Orientul Mijlociu au afirmat ca sunt nefericite. Cea mai buna viata de cuplu o au locuitorii din Austria, SUA, Canada, Spania, iar cea mai proasta, cuplurile din Japonia si Taiwan.

CANCER DE PIELE. Academia americana de dermatologie atrage atentia ca in SUA exista o epidemie ascunsa de cancer de piele. Potrivit datelor oferite de Clinica Mayo, fiecare al cincilea american este pandit de pericolul cancerului de piele. Cauza acestui fenomen este bronzatul artificial - expunerea la raze ultraviolete in saloanele de frumusete.

LONGEVITATE. Spaniolii sunt pe primul loc in Europa in ceea ce priveste durata de viata. Ei traiesc in medie 79,7 ani, in timp ce in Uniunea Europeana, durata medie de viata este de 78,3 ani. De asemenea, in Spania se inregistreaza cu 25% mai putine decese prin afectiuni cardiovasculare decat in restul Europei. Autorii studiului arata ca aceste date imbucuratoare se datoreaza dietei mediteraneene specifice zonei (uleiuri vegetale, peste, legume si fructe).

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă viata