x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Meseriile care te fac obez

Meseriile care te fac obez

27 Iul 2017   •   16:42
Meseriile care te fac obez

Un organism sănătos care funcționează corespunzător se reflectă la suprafața pielii tale. Dacă observi că ai pierdut din strălucirea pielii, alege să-ți accelerezi metabolismul adăugând în dietă aceste alimente, scrie clicksanatate.ro.

Pielea este cel mai mare organ al corpului tău și are nevoie de o atenție deosebită. Motiv pentru care este necesar să ai o alimentație sănătoasă și să te hidratezi constant.

Nu sunt de neglijat nici ritualurile de înfrumusețare la care poți să apelezi pentru a menține pe o perioadă cât mai mare efectele obținute și pentru a nu lăsa vârsta să își pună brusc amprenta asupra tenului tău mai ales.

Feniculul accelerează metabolismul
O sursă bogată de fibre, potasiu, acid folic dar și vitamina B6, practic feniculul este un mix care odată ce ai început să îl consumi cu regularitate va contribui  la accelerarea metabolismul prin eliminarea toxinelor din organism.

Feniculul îți poate fi de folos mai ales dacă te confrunți cu anemie,  indigestie, constipație, un sistemu imunitar scăzut sau un ciclulu menstrual neregulat.

×
Subiecte în articol: obez obezitate meserii metabolism