x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Spirulina, bat-o vina!

Spirulina, bat-o vina!

13 Ian 2005   •   00:00

Contine peste 200 de substante, minerale, elemente, toate foarte active in sprijinirea organismului uman. Este un excelent mijloc de a-ti conserva starea de sanatate, de a preveni instalarea unor boli. Inlatura circa 300 de toxine ce-si fac mendrele prin organismul omului, de fapt este cel mai eficace maturator al toxinelor ce pandesc in fiinta omeneasca. E fata in casa care matura, sterge petele, aeriseste si creeaza ambianta potrivita sanatatii chiar in interiorul organismului.


Pulsul medicinei - FLORIN CONDURATEANU

Spirulina este alga aceasta cu efecte atat de binevenite. Planta cu nume de soprana de opera, Spirulina, care parca o auzi la Scala din Milano, face furori in toata lumea, a devenit un remediu natural foarte la moda. Campioni in utilizarea ei sunt japonezii si poate si ca urmare a consumului de Spirulina in Japonia a scazut semnificativ numarul imbolnavirilor de cancer.

Cu perseverenta este utilizata alga binefacatoare si in Germania, America, Rusia etc. In Japonia, in locurile unde este solicitat creierul pana la fierbere, patronii dau gratis salariatilor pastile de Spirulina. Alga poate fi folosita si in scop profilactic, dar si curativ, ea tinand in frau bolile sau provocand regresia lor. Nu mentionam aici decat efectul favorabil in bolile reumatismale, cine inghite Spirulina nu face reumatism. Spirulina amana si instalarea batranetii, fiindca alga inghite acei radicali liberi acuzati ca urgenteaza fenomenul de imbatranire. Cum se fac tratamentele cu Spirulina? Japonezii propun admnistrarea Spirulinei tot timpul, considerand-o un aliment. Europeniii recomanda cure intinse pe 2-3 luni, si asta de doua ori pe an. Rusii fac tratamente cu Spirulina timp de 20-22 de zile pe luna, cu o pauza de 10 zile, in cazul bolilor cronice, ei administreaza cate 8 grame zilnic, in timp ce japonezii agreeaza o doza zilnica de 5-6 grame. In curele preventive se admnistreaza adultilor 1,5-2 grame pe zi, iar copiilor, 0,5-1 gram zilnic.

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă spirulina