x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Ajutaţi-mă să-mi văd fratele zâmbind!

Ajutaţi-mă să-mi văd fratele zâmbind!

01 Oct 2010   •   00:00
„Din 8 septembrie, fratele meu Gabriel nu a mai deschis ochii, nu a mai vorbit, nu a mai respirat fără aju­torul aparatelor. A fost diagnos­ti­cat cu «malformaţie arterio-ve­noa­să cerebrală». Costul primei in­tervenţii s-a ridicat la 15.000 de euro. O parte i-am strâns din do­na­ţiile prietenilor, de o parte ne-am împrumutat. Medicii care au rea­lizat intervenţia de embolizare au făcut tot ce au putut pentru el. Dar au apărut complicaţiile. Gabi a făcut edem cerebral. A trebuit transportat într-un alt spital, pentru o altă intervenţie de urgenţă. Situaţia era critică. Operaţia a durat trei ore. La final, ni s-a spus că intervenţia a fost reuşită, dar starea lui este în continuare gravă.

Duminică, 12 septembrie, me­dicii au intervenit a treia oară. O parte a creierului nu era irigată cu sânge. Această porţiune a creierului s-a umflat, ajungând să preseze craniul. Acum, Gabi e în conti­nuare în comă. Joi, 16 septembrie, i s-a făcut o nouă tomografie, în urma căreia avem mari speranţe că va fi din nou printre noi. Zilele astea a început să deschidă ochii, fără să privească la ceva anume. Acum avem nevoie de susţinere financiară pentru a-l menţine în viaţă pe Gabi."
(Ionuţ Hăbuc)

Contul în care puteţi dona pentru Gabi Habuc este: RO62INGB 0000999900566954 - deschis la ING Drumul Taberei, pe numele fratelui său, Ionuţ Hăbuc.
Pentru mai multe informaţii puteţi intra pe site-ul http://gabiha­buc.blog­spot.com sau îl puteţi contacta pe Ionuţ la telefon 0755.051.633.

×
Subiecte în articol: pagina de suflete