x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Beneficiile apei de ananas

Beneficiile apei de ananas

30 Oct 2017   •   14:45
 Beneficiile apei de ananas

Unul dintre cele mai populare fructe, ananasul, este și o sursă excelentă de vitamina C și bromelină care n-ar trebui să-ți lipsească din alimentație în această perioadă, scrie clicksanatate.ro.

Dacă până nu de mult se vorbea despre cât de sănătoasă este apa cu lămâie sau cu castravete,  să știi că nici apa cu ananas nu ar trebui ocolită.

Ananasul poți să îl consumi așa simplu ca și fruct, în smoothie-uri, sucuri, în salată de fructe, însă trebuie să eviți cu orice preț să consumi anansul de la conservă deoarece în felul acesta vei ingera o cantitate mult mai mare de zaharuri și conservanți.

Trebuie precizat că principala sa substanță activă este bromelina, aceasta având rolul de a reduce inflamația prezentă în organism și care poate fi asociată cu anumite afecțiuni printre care și cancerul.
Aliatul siluetei tale

Ananasul se bucură de un efect diuretic bun care ajută la eliminarea surplusului de apă din organism, în felul acesta accelerând metabolismul și eliminând toxinele. Consumul periodic de ananas te va ajuta să te menții în formă și efectele sale se vor vedea și în aspectul tenului.

×
Subiecte în articol: apa de ananas ananas