x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Ce să nu faci dimineața

Ce să nu faci dimineața

26 Iul 2017   •   11:35
Ce să nu faci dimineața

După 6-7 ore de somn, organismul este complet deshidratat și de aceea este foarte important să bei apă imediat ce te-ai trezit, nu cafea. Hidratarea ajută la îmbunătățirea funcțiilor organelor și a întregului corp, scrie clickpentrufemei.ro.

Începe să faci lucruri care au efecte pozitive pentru mintea, corpul și sufletul tău, deoarece acestea te ajută să fii mai productivă în fiecare zi. Există câteva greșeli pe care ar trebui să le eviți dimineața. Iată care sunt!

Nu faci exerciții fizice

Dacă întinzi mai întâi patul și apoi începi să practici câteva exerciții fizice, faci mai mult rău corpului decât bine. S-a constatat că făcând altceva înainte de antrenamentul fizic, nivelul de concentrare la exerciții scade .
Nu te întinzi când după ce te trezești

După ce te trezești, este recomandat să te întinzi în pat. Acest mic exercițiu ajută la întinderea mușchilor și la relaxarea lor.

Nu mănânci micul dejun

Probabil că ai auzit de foarte multe ori spunându-se că micul dejun este cea mai importantă masă din zi. Evitând să mănânci de dimineață, crești riscul apariției problemelor de sănătate. Sărirea peste micul dejun este una dintre greșelile pe care foarte mulți oameni o fac dimineața.

×