x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Cinci principii care îţi schimbă viaţa şi care îţi îndeplinesc visurile

Cinci principii care îţi schimbă viaţa şi care îţi îndeplinesc visurile

31 Iul 2012   •   14:07
Cinci principii care îţi schimbă viaţa şi care îţi îndeplinesc visurile

Visul inseamna ceea ce iti doresti. Visurile vin din interiorul nostru. Unele dintre ele sunt bazate pe nevoie (a face bani, a trimite copiii la scoala), altele sunt bazate pe dorinte, pe lucrurile care aduc fericire. Cele mai profunde visuri sunt cele care refecta scopul vietii. Daca aceste visuri sunt urmate, calitatea vietii se schimba.

Huffington Post enumera cateva principii care pot schimba viata si pot duce la indeplinirea visurilor:

1. Intentia - Stabilirea unei intentii care implica resurse minunate, oportunitati si persoane. Ce iti doresti sa faci? Ce vrei sa creezi? Ce vrei sa realizezi? Se poate stabili o intentie in fiecare zi, chiar si in fiecare clipa. Stabilesti o intentie, apoi actionezi. Cum vrei sa te simti in fiecare zi? Cum vrei sa iti arati dragostea? Cum iti exprimi creativitatea? Cum vrei sa te distrezi sau sa iti asumi riscuri? Cum vrei sa traiesti?

2. Integritatea - Sa respecti promisiunile facute este esential. Cand te-ai eliberat de trecut esti liber sa mergi mai departe, iar visurile devin realizabile, bogate, profunde si pline de satisfactii. Atunci cand nu mai esti ancorat in trecut se poate vedea adevarata valoare a vietii si se poate trai cu adevarat in prezent.

3. Impartaseste visurile - Toata lumea e a ta in momentul in care iti cunosti intentiile si esti liber. Atunci cand vorbesti cu alte persoane despre visurile tale, vei fi perceput altfel pentru ca si perspectiva asupra propriei persoane se schimba. Stiind ca poti avea incredere in tine si in persoanele din jurul tau, cand mergi mai departe, esti sigur pe tine. O persoana vizionara este o persoana care are o viziune sau un vis. In plus, o persoana vizionara este o persoana care isi cunoaste foarte bine visul si traieste pasional pentru el incat cei din jur ajung sa il inteleaga si isi doresc sa participe la indeplinirea lui. Vizionarii lasa visul sa fie auzit. Visul poate fi un mesaj convingator sau o voce singuratica. Indiferent de natura sa, acesta reflecta un adevar in care se crede cu tarie, un adevar care inspira si care "traieste" prin convingeri, cuvinte si bineinteles, prin actiuni.

4. Actioneaza - Este important ca ceea ce inveti sa transformi in actiuni. Fara actiuni suntem doar "visatori". Actiunea inseamna putere. Ce vei face pentru ca visul tau sa se indeplineasca? Ce poti face azi, in acest moment, pentru a demonstra loialitatea fata de visul tau?

5. Construieste un "cerc al visului" - Odata ce stii ce vrei sa realizezi, poti descoperi bucuria care se naste din faptul ca impartasesti visul tau celorlalti. "Cercurile visurilor" sunt formate din persoane deschise care te sustin si care cred in ideile tale. Incepe cu o persoana care crede in tine si ideile tale si apoi cauta si altele. Demostreaza-le ca esti serios prin actiunile zilnice.

Visurile conteaza si au impact asupra vietilor. Cel mai puternic impact este insa cel asupra propriei vieti si asupra destinului.

×
Subiecte în articol: viata dorinta fericire vis