x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Se topeşte-n gură discret şi te scapă de impotenţă!

Se topeşte-n gură discret şi te scapă de impotenţă!

22 Mar 2011   •   10:22
Se topeşte-n gură discret şi te scapă de impotenţă!

Să cauţi un pahar de apă şi să înghiţi neîndemânatic o pastilă într-un moment torid poate diminua serios flacăra pasiunii, scrie cotidianul britanic Daily Mail. Oamenii de ştiinţă cred însă că au venit cu soluţia perfectă pentru a trece de acest moment stânjenitor: prima pastilă pentru impotenţă care se dizolvă în gură!

O cercetare de piaţă a descoperit că patru din zece bărbaţi mărturisesc cât de incomode sunt comprimatele existente, cum ar fi Viagra, care trebuie înghiţite cu apă.

Cu toate acestea, deşi Levitra se dizolvă repede în gură, bărbaţii sunt sfătuiţi să o ia cu jumătate de oră înainte de momentul în care doresc ca aceasta să-şi facă efectul.

Producătorii susţin că pastila va fi cumpărată de sute de mii de bărbaţi care suferă în tăcere sau cumpără pastile pentru impotenţă de pe internet, fără nicio garanţie că primesc produse autentice.

Potrivit cotidianului britanic, testările făcute cu noua pastilă pe un eşantion de 1.000 de bărbaţi au dovedit că aceasta este sigură şi eficientă.

×