x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Vedetele şi jurnaliştii Intact, în ajutorul tău

Vedetele şi jurnaliştii Intact, în ajutorul tău

09 Iul 2010   •   00:00
Vedetele şi jurnaliştii Intact, în ajutorul tău
Sursa foto: Dragoş Stoica/Jurnalul Naţional

În cadrul campaniei "Apa trece, România rămâne" iniţiată de jur­na­liş­tii Antena 3 şi Observator, Fundaţia "Mereu Aproape" organizează azi un teledon ce are ca scop strângerea de fonduri pentru ajuto­ra­rea sinistraţilor din zonele afectate de inundaţii.

Teledonul începe la ora 10:00, pe Antena 3, printr-o ediţie specială News Magazine cu Alessandra Stoi­ces­cu, care durează două ore şi are loc în studiourile Excelsior. Emisiunea îi va pune faţă în faţă pe donatori cu cei pe care i-au salvat.

Pe tot parcursul teledonului, ve­de­te şi jurnalişti de la Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia şi Gsp TV, oameni de afaceri, actori, sportivi şi personalităţi vor prelua apelurile celor care doresc să facă donaţii şi care sună la numărul de telefon 021/9222, linie telefonică specială, deschisă numai între orele 10:00-19:00. De la ora 12:00 până la 17:00, gazdele teledonului vor fi Mihai Gâdea şi Alessandra Stoicescu. Aceştia vor intra în direct în fiecare oră la ştirile şi emisiunile Antena 3, precum şi la ediţiile Observator de la Antena 1, pentru a prezenta câteva dintre poveştile emoţionante ale sinistraţilor.

În intervalul orar 17:00-19:00, Teledonul organizat de Fundaţia "Mereu Aproape" va avea un format special şi va fi transmis simultan pe toate posturile tv Intact Media Group: Antena 1, Antena 2, Antena 3, Antena Internaţional, Euforia şi Gsp Tv. Invitaţi în platou vor fi jurnalişti, vedete, oameni de afaceri importanţi, artişti din diverse domenii. În timp ce vedetele vor discuta la telefon cu cei care doresc să ajute, reporterii Antena 3 se vor afla în locaţiile pe unde a trecut viitura şi ne vor spune povestea sinistraţilor din Neamţ, Botoşani şi Suceava.

Teledonul se va încheia la ora 19:00, urmând ca în cadrul Observatorului cu Alina Petrescu din această seară să fie anunţată suma totală strânsă.

×