x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Beneficiile umitoare ale uleiului de cocos

Beneficiile umitoare ale uleiului de cocos

17 Mai 2016   •   18:31
Beneficiile umitoare ale uleiului de cocos

Orice femeie își dorește să aibă un ten impecabil și o podoabă capilară de invidiat. Deși multe tratamente cosmetice sunt extrem de costisitoare, uleiul de cocos vine în ajutorul nostru la un preț foarte accesibil. Odată folosit, vei cunoaște beneficiile miraculoase pe care le are și nu vei mai dori să-ți lipsească din casă, scrie ziarulring.ro.

În primul rând, uleiul de cocos este un bun ajutor în tratarea tenului problematic, și anume, tenul acneic. Atât femeile, cât și bărbații, se pot confrunta cu aceste neplăceri care nu le fac deloc viața ușoară. În acest caz, este suficient să aplicăm o doză mică de ulei de cocos pe zonele problematice, și chiar pe toată fața sau pe corp. Efectele nu vor întârzia să apară! Pentru piele, uleiul de cocos are o mulțime de beneficii:

Hidratează pielea în profunzime, reușind să înlocuiască cu succes orice cremă sau produs pentru care am fi scos din buzunar foarte mulți bani;
Catifelează pielea și este, de asemenea, un bun exfoliant;
Are capacitatea de a calma până și cele mai severe iritații, chiar pe cele provocate de epilat; Este un bun agent de încetinire a îmbătrânirii tenului.

×