x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Cea mai eficientă metodă de ELIMINARE A PIETRELOR DE LA BILĂ. Soluţia este 100 % NATURALĂ!

Cea mai eficientă metodă de ELIMINARE A PIETRELOR DE LA BILĂ. Soluţia este 100 % NATURALĂ!

15 Sep 2015   •   11:30
Cea mai eficientă metodă de ELIMINARE A PIETRELOR DE LA BILĂ. Soluţia este 100 % NATURALĂ!

Din ce în ce mai multe persoane acuză dureri în partea dreaptă sau au o digestie greoaie care le provoacă balonare. Cauza principală a acestor neplăceri poate fi reprezentată de aşa-numitele "pietre" în vezica biliară.

Pietrele la bilă sau litiaza biliară apar în urma formării de concreţiuni (calculi) în vezica biliară.
Vezica biliară (colecistul sau "fierea" populară) este un sac de mici dimensiuni, poziţionat imediat sub ficat. Are rolul de a depozita bila secretată de ficat. Bila, este ca un gel uleios galben-verzui, care curge încet de la fiecare celulă şi se scurge până jos în fiere. Bila are rolul de a ajuta în procesarea hranei. În momentul în care hrana ajunge în stomac, imediat, fierea se contractă şi aruncă toată bila în restul de canal biliar comun (circa 10 centimetri), apoi ajunge în intestinul subţire. Când hrana ajunge în intestinul subţire, bila trebuie să fie prezentă, altfel nu va fi procesată şi va fi eliminată fără ca organismul să reţină nutrienţii necesari. Ficatul secretă cam un litru şi jumătate de bilă pe zi. Această substanţă este atât de preţioasă pentru organism încât nu este eliminată, ci o mare parte din ea este resorbită în intestinul gros şi adusă din nou în ficat.

Citeşte şi  Incredibil! O plantă pe care o crești acasă, în ghivece, vindecă miraculos 100 de boli


Calculii biliari sunt compuşi din colesterol şi alţi constituenţi ce se găsesc în bilă. Ca dimensiune, pot fi mai mici decât un bob de grâu sau mai mari decât o minge de golf. Majoritatea acestor calculi nu pun probleme, dar dacă blochează un canal excretor, necesită tratament.
Deşi medicina tradiţională dispune de metode verificate prin care pietrele la fiere pot fi eliminate pe cale naturală, cei mai mulţi dintre medici recomandă operaţia pentru rezolvarea acestei probleme. Însă o operaţie, odată făcută, aduce întodeauna cu sine repercusiuni asupra organismului care, în general, nu pot fi atenuate decât prin alte tratamente, menite să agraveze starea generală de sănătate.
În cazul în care fierea este eliminată chirurgical, bila curge încontinuu, picatură cu picatură în intestinul subtire. Amestecată cu hrana, este bine tolerată de organism, dar în lipsa acesteia ea roade intestinul subţire şi duce în timp la iritaţii, ulceraţii, sau chiar cancer.

Citeste si
Dietele bunicii. Află cum poți să slăbești cu miere și scorțișoară

Există, printre multe alte metode de eliminare a pietrelor la fiere, un regim alimentar bazat pe pregătirea în prealabil a corpului pentru a facilita eliminarea calculilor, care a fost verificat şi a dat rezultate sigure. 

Află totul despre metoda naturală de eliminare a pietrelor la bilă, AICI.

×