x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Oferta se diversifică

Oferta se diversifică

de Florina Zainescu    |    22 Apr 2008   •   00:00
Oferta se diversifică

MAGAZINE ONLINE ● Alimentele eco invadează Internetul
Dacă în oraşul dumneavoastră nu există nici un magazin care să vîndă alimente eco sau nu aveţi timp de cumpărături, vă puteţi aproviziona de pe internet.



MAGAZINE ONLINE ● Alimentele eco invadează Internetul
Dacă în oraşul dumneavoastră nu există nici un magazin care să vîndă alimente eco sau nu aveţi timp de cumpărături, vă puteţi aproviziona de pe internet.


Paste făinoase, cereale, ceaiuri, sucuri, cafea, condimente, lapte şi deserturi vegetale sau miere eco. Magazinele virtuale autohtone care au în ofertă astfel de produse se înmulţesc.


DIVERSITATE. Producătorul băcăoan de ceaiuri şi condimente ecologice Farmacia Naturii îşi vinde produsele şi în spaţiul virtual. Dacă intraţi pe www.farmacianaturii.ro, o să descoperiţi o farmacie online de unde puteţi achiziţiona ceai de crăiţe, de cimbru, mentă, salvie, melisă, busuioc, isop, coada calului, păpădie sau lavandă, mai multe amestecuri din plante eco adjuvante în diverse afecţiuni, condimente bio, mai multe tipuri de pernuţe terapeutice umplute cu plante medicinale eco, dar şi grîu şi soia boabe ecologică. Şi compania Casa Matei, specializată în creşterea şi procesarea legumelor eco, îşi vinde conservele la www.casamatei.ro. În ofertă se regăsesc zacuscă de ardei cu morcov, aperitiv de ardei, de morcovi, chutney, fasole fideluţă, ratatouille, salată de vinete a l’Oriental şi suc de roşii. Sub dictonul "Medicul tratează, natura vindecă", www.superbio.ro vinde peste 80 de produse ecologice: ceaiuri, condimente şi cafea de la Sonnentor şi sucuri Biotta. Sucuri Biotta se vînd şi pe www.pcfarm.ro. De pe www.naturafarm.ro şi www.bionatura.ro se pot cumpăra grîu şi secară eco, fulgi de cereale şi diverse sortimente de paste făinoase din grîu integral sau din spelta produse de firma autohtonă Petras Bio. Pe www.naturalmall.ro şi pe www.naturashop.ro se găsesc sirop de arţar, pîine integrală eco, făină, grîu, paste, cafea, ceaiuri, miere şi lapte de soia bio.

Cei care sînt dispuşi să cumpere cantităţi mai mari din acelaşi produs pot face comenzi online pe www.naturaland.ro. Naturaland, importator şi distribuitor de produse alimentare eco, are în ofertă diverse sortimente de lapte de orez sau de soia bio, smîntînă vegetală pe bază de soia, diverse sortimente de miere eco, făină integrală, batoane de cereale bio sau paste făinoase eco.

×
Subiecte în articol: bio