x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Sucul de ghimbir, secretul unui abdomen plat

Sucul de ghimbir, secretul unui abdomen plat

11 Mar 2016   •   15:25
Sucul de ghimbir, secretul unui abdomen plat

Ghimbirul a fost utilizat de-a lungul secolelor, fiind apreciat pentru proprietățile sale curative și nutrienții pe care îi conține.

 

Acest rizom atât de versatil elimină toxinele, neutralizează efectele radicalilor liber și împiedică dezvoltarea celulelor canceroase. Are proprietăți antiinflamatorii, ameliorând considerabil simptomele asociate artritei.

 

Ghimbirul întărește sistemul imunitar, combate stările de greață și migrenele, îmbunătățește digestia, ne scapă de constipație, gaze sau crampe abdominale, previne formarea de cheaguri de sânge, scade nivelul colesterolului rău, stimulează circulația sanguină și echilibrează nivelul zahărului din sânge.

 

Totuși, ghimbirul este recomandat în special de persoanelor care suferă de afecțiuni ale sistemului digestiv și care vor să slăbească. Rădăcina nu doar că stimulează procesul de ardere a grăsimilor, ci oferă și o senzație de sațietate și ține la distanță pofta de alimente nesănătoase.

 

Potrivit healthyfoodhouse.com, dacă sunteți în lupta împotriva kilogramelor și nimic nu pare să funcționeze, trebuie să încercați următoarea rețetă:

 

Fierbeți 1,5 litri de apă în care ați adăugat o rădăcină de ghimbir de aproximativ 5 cm, tăiată mărunt. Strecurați lichidul, iar băutura miraculoasă este gata. Consumați o ceașcă de „suc” în fiecare zi.

 

Dacă doriți, puteți adăuga și lămâie. Pentru cele mai bune rezultate, trebuie să consumați această băutură timp de cel puțin jumătate de an.

 

Efectul va fi uimitor! Dimensiunile taliei se vor reduce în mod semnificativ, veți pierde kilogramele în plus fără efort și veți avea mai multă energie. În plus, veți fi mai puțin vulnerabili în fața gripelor și răcelilor. 

×