x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet 5 cele mai potrivite ceaiuri pentru zilele calde de vară

5 cele mai potrivite ceaiuri pentru zilele calde de vară

de Redacția Jurnalul    |    19 Aug 2024   •   20:00
5 cele mai potrivite ceaiuri pentru zilele calde de vară

Temperaturile ridicate din timpul verii ne fac să ne simțim epuizați dar anumite ceaiuri ne mențin hidratarea și ne redau energia.

Ceai verde

Este bogat în antioxidanți și cofeină, oferindu-ne astfel eneregia de care avem nevoie pentru a desfășura activitățile zilnice. Totodaă, ceaiul verde ajută la accelerarea metabolismului și la creșterea concentrării.

Ceai alb

Este mai delicat decât cel verde, are o aromă subtilă și un conținut moderat de cofeină. Este ideal cei care doresc o energie ușoară și susținută pe tot parcursul zili. Este bogat în antioxidanți, iar acest lucru ajută la combaterea radicalilor liberi și menține sănătatea pielii.

Citiți și Dr. Vlad Ciurea avertizează: Creierul se umflă, de asta apare durerea

Ceai Oolong

Susține digestia și stimulează metabolismul. Are un conținut moderat de cofeină, oferind un echilibru perfect între energizare și relaxare. Totodată ajută la menținerea unei greutăți normale. 

Ceai Pu’erh

Originar din China, este recunoscut pentru efectele sale de toxifiere si de stimulare a metabolismului. Aare un gust profund, pământiu, îmbunătățește digestia și crește nivelul de energie într-un mod gradual.

Citiți și Cum scăpam de celulită și de kilogramele nedorite. Alimentul care te ajută să slăbești 

Ceai Yerba Mate

Este foarte popular în America de Sud, fiind un adevărat stimulent natural. Conține o combinație unică de cofeină, teobromină și alți compuși beneficii, care oferă o energie susținută fără senzația de agitație pe care o poate induce cafeaua. Este bogat în vitamine și minerale, fiind o alegere excelentă pentru hidratarea și revitalizarea corpului, potrivit spynews.ro.

 

×
Subiecte în articol: ceaiuri canicula vară ceai energizant