x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Braţe tinere, indiferent de vărstă

Braţe tinere, indiferent de vărstă

12 Iun 2007   •   00:00

Specialistul nostru Luiza Bucur, instructor de fitness in cadrul FC Naţional Fitness Center, ne propune patru exerciţii simple, care nu ne răpesc mai mult de 10-15 minute, dar care işi vor dovedi eficienţa in scurt timp. Repetănd zilnic antrenamentul simplu, dar şi cu greutăţi, femeile peste 25 de ani vor preveni aspectul de piele "căzută" de pe braţe.

Oricăt de mult am exersa: alergări, bicicletă, stepper, abdomene, genuflexiuni, omitem să ne tonifiem o zonă foarte importantă şi care in timp capătă un aspect inestetic: braţele. Dacă bărbaţii acordă o atenţie deosebită in special bicepşilor şi tricepşilor, femeile ignoră că, după vărsta de 30 de ani, muşchii braţelor au tendinţa să se lase şi pielea să işi piardă elasticitatea. Dacă nu ne gestionăm antrenamentele astfel incăt să dedicăm o bună parte din programul de exerciţii bicepşilor şi tricepşilor, braţele vor fi primele care ne vor trăda vărsta. După ce am implinit vărsta de 25 de ani este necesar ca in fiecare seară să ne dăm cu cremă pe faţă pentru a preveni apariţia ridurilor. Acelaşi lucru este valabil şi pentru a ne menţine braţele tinere, indiferent de vărstă.

Pentru plinuţe

Specialistul nostru Luiza Bucur, instructor de fitness in cadrul FC Naţional Fitness Center, ne propune patru exerciţii simple, care nu ne răpesc mai mult de 10-15 minute, dar care işi vor dovedi eficienţa in scurt timp. Repetănd zilnic antrenamentul simplu, dar şi cu greutăţi, femeile peste 25 de ani vor preveni aspectul de piele "căzută" de pe braţe. Aceste exerciţii sunt recomandate şi femeilor care au fost mai plinuţe şi care au dat jos kilograme bune de pe şolduri, abdomen, fese, dar nu reuşesc să scape de "braţele dolofane" şi de celulită. Tot atătea motive de a renunţa la rochii cu bretele, pantaloni scurţi etc. Instructorul Luiza Bucur (www.luiza-bucur.ro) le atrage atenţia doamnelor că greutăţile nu trebuie să depăşească două kilograme.

×
Subiecte în articol: armonia trupului