x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Concert umanitar: "Pentru că suntem oameni. Pentru Ştefan”

Concert umanitar: "Pentru că suntem oameni. Pentru Ştefan”

13 Dec 2010   •   16:55

The Mono Jacks, Vlase şi Moşu de la ZOB, Trupa no. 13, Dekadens, Perfect Zero For Infinity, East Roots, Butch, Veritasaga, DJ Undoo, Zeppelin sunt câţiva dintre artiştii care vor susţine concerte în club Fabrica, Expirat şi Elephant Pub, alături de oameni de teatru şi de artişti fotografi, în cadrul campaniei "Pentru că suntem oameni. Pentru Ştefan”.

Cele cinci zile de spectacole şi expoziţii vor avea loc în perioada 16 - 23 decembrie. Suma adunată din vânzarea biletelor şi a consumaţiei de la bar va fi donată pentru recuperarea medicală a lui Ştefan, aflat acum la terapie intensivă în urma unui accident. Ştefan este unul dintre oamenii care, la 27 de ani, e nelipsit din organizarea concertelor şi a evenimentelor produse până acum în România, de la cele de anvergură - Metallica, Madonna, AC/DC, Iron Maiden, Rammstein, Aerosmith, Elton John, Cesária Évora, Lenny Kravitz, Ozzy Osbourne, Bob Dylan, Muse, Anathema, Kylie Minogue, Stufstock, B'estfest etc., până la cele mici şi foarte mici. Preţul unui bilet variază între 15 - 20 de lei.

Ştefan are nevoie de sânge, pentru colectarea trombocitelor. Pot dona persoanele cu grupa B3 pozitiv. Recoltarea de la donatori se face în Bucureşti, Ploieşti sau Piteşti, pentru ca sângele să poată fi transportat în timp util către spitalul la care este Ştefan. Pentru a fi programaţi, cei care pot dona sânge sunt rugaţi să trimită un mail la adresa mircea@videolink.ro.

De asemenea, contul campaniei "Pentru că suntem oameni. Pentru Ştefan” este RO80BRDE426SV41719954260, deschis la BDR Titan, pe numele Pischis Constantin Bogdan. Pagina de facebook prin intermediul căreia ţin legătura cei care îi sunt aproape este "Pentru că suntem oameni. Pentru Ştefan”

Sâmbătă, 11 decembrie, în clubul "La Copac”, a avut loc un vernisaj cu fotografiile câştigătoare şi cu cele care au fost expuse vara trecută în Vama Veche, în cadrul workshopului "Vama sub lumini de Oscar”, la Stufstock 2010. Şi-au prezentat lucrările câştigătorii concursurilor de fotografie de noapte, nud, portret, produs şi fotoreportaj.

În prima seară de muzică, joi, 16 decembrie, vor susţine concerte în club Fabrica The Mono Jacks şi Dekadens, precedate de un two man show foarte popular deja, "Cucuienfrunte”.

Vlase şi Moşu de la ZOB vor susţine un jam session sâmbătă, 18 decembrie, în Expirat. Cei care vor să cânte cu ei îşi pot aduce chitara, bassul sau orice instrument îi inspiră, pentru că vor putea urca pe scenă. Mai devreme, Sorin de la E.M.I.L. şi Vlad de la Pistol Cu Capse vor cânta cu noul lor proiect, Perfect Zero For Infinity (emo pop-punk), urmaţi de trupa de reggae East Roots.

Formaţia de cover-uri rock, No. 13 va evolua luni, 20 decembrie. Seria de evenimente va fi încheiată de seara de hip-hop "Hades Records”. Veritasaga, Butch, DJ Undoo şi Zeppelin sunt câţiva dintre artiştii care vor susţine concerte pentru Ştefan joi, 23 decembrie, de la ora 21:00, în Elephant Pub.

×
Subiecte în articol: ajutor umanitar