x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Lucraţi pentru o nouă siluetă

Lucraţi pentru o nouă siluetă

de Andrada Floria    |    15 Ian 2008   •   00:00

Vreţi să slăbiţi rapid şi exact în zonele unde s-a depus un strat considerabil de ţesut adipos? Instructorul de fitness Luiza Bucur, de la Luiza Fitness&Nutrition Studio, ne oferă soluţia: un antrenament alcătuit din exerciţii care ard într-un timp scurt grăsimea din zonele cu probleme.

Vreţi să slăbiţi rapid şi exact în zonele unde s-a depus un strat considerabil de ţesut adipos? Instructorul de fitness Luiza Bucur, de la Luiza Fitness&Nutrition Studio, ne oferă soluţia: un antrenament alcătuit din exerciţii care ard într-un timp scurt grăsimea din zonele cu probleme. 20 de minute pe bicicleta de cameră, alte 10 minute de sărit coarda şi câte un exerciţiu pentru coapse şi talie, fesieri, braţe şi abdomen. Acesta este antrenamentul care, repetat de trei-patru ori pe săptămână, va avea rezultatele dorite în aproximativ o lună. Pentru ca exerciţiile să fie şi mai eficiente, specialistul nostru ne sfătuieşte ca, înainte de începerea antrenamentului, să realizăm un program de încălzire: câteva genuflexiuni, rotirea braţelor înainte şi înapoi, rotirea trunchiului şi a capului. Încheiaţi cu stretching.

 

Îi puteţi trimite specia­listului nostru întrebările şi părerile dumneavoastră în legătură cu exerciţiile fizice prezentate pe site-ul www.luiza-bucur.ro sau pe adresa de e-mail andrada.floria@jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: armonia trupului