x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Scapă de burtică intr-o lună!

Scapă de burtică intr-o lună!

08 Mai 2007   •   00:00

Cui nu-i place un abdomen plat, lipsit de grăsime şi cu muşchii bine conturaţi? Cine nu visează să dobăndească "pătrăţelele" cu care se măndresc vedetele din reviste?


Cui nu-i place un abdomen plat, lipsit de grăsime şi cu muşchii bine conturaţi? Cine nu visează să dobăndească "pătrăţelele" cu care se măndresc vedetele din reviste?


Ei bine, specialistul nostru, instructorul de fitness Luiza Bucur, de la FC Naţional Fitness Center, vă spune că visul de a scăpa de burtică şi de aşa-zisele "mănere ale dragostei" poate deveni realitate.
Dar nu peste noapte, ci intr-o lună. Şi nu fără efort. Cu toate că s-au inventat tot felul de dispozitive care să vă stimuleze musculatura abdominală in timp ce staţi pe canapea la televizor, cea mai sigură şi mai eficientă metodă de a vă "lucra" burtica rămăne cea clasică: binecunoscutele abdomene.

Nivelul de pregătire

Luiza Bucur (www.luiza-bucur.ro) vă arată cum trebuie realizate aceste exerciţii şi vă sfătuieşte ca, dacă nu sunteţi "iniţiaţi" in exerciţiile pentru tonifierea abdomenului, să efectuaţi mai intăi mişcările destinate incepătorilor. Apoi, de la o săptămănă la alta puteţi mări nivelul de dificultate a exerciţiilor.

Astfel, specialistul nostru vă propune ca in prima săptămănă să realizaţi setul de exerciţii pentru nivelul minim de pregătire, in cea de-a doua săptămănă să treceţi la cele pentru nivelul mediu, iar din cea de-a treia săptămănă puteţi să vă avăntaţi la exerciţiile pentru avansaţi. Asta doar dacă v-aţi propus să vă antrenaţi in fiecare dimineaţă, in trei serii a căte 20-30 de repetări. Dacă exersaţi doar de trei ori pe săptămănă, progresul se face mai lent.

×
Subiecte în articol: armonia trupului