x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Sport pentru picioare de invidiat

Sport pentru picioare de invidiat

09 Mai 2006   •   00:00

Fustele scurte si colantii sunt tabu pentru dumneavoastra, pentru ca aveti celulita si picioare prea groase?

Fustele scurte si colantii sunt tabu pentru dumneavoastra, pentru ca aveti celulita si picioare prea groase?

Renuntati la ideile preconcepute si incercati sa efectuati acasa exercitiile pe care le realizeaza de trei ori pe saptamana si Diana Bisinicu, din trupa Pops. Nu e nevoie sa aveti cele mai lungi picioare din lume, precum modelul Vera Garfon, cea care a detronat-o pe Adriana Karembeu, ca sa puteti sa va mandriti cu ele si sa le evidentiati printr-o imbracaminte adecvata.

E suficient sa urmati programul de antrenament pe care vi-l propune specialistul nostru, instructorul de fitness Luiza Bucur, de la National Fitness Center, lector in cadrul Federatiei Romane Sportul pentru Toti.

Efectuati fiecare exercitiu in 3 serii a cate 8 repetari de cel putin trei ori pe saptamana. Intr-un timp relativ scurt veti observa nu doar ca numarul de centimetri de pe coapse a scazut considerabil, ci si ca musculatura picioarelor este frumos conturata. Ba mai mult, daca suferiti de probleme cu articulatiile picioarelor, aceste exercitii va vor ajuta sa scapati de dureri si sa va recapatati elasticitatea incheieturilor. Incheiati antrenamentul cu cateva minute de sarit coarda, un exercitiu care va antreneaza muschii, dar care va scapa si de stres.

Culcat pe o parte, cu sprijin pe brat, ridica un picior cat poti de mult, apoi schimba partea

Culcat lateral, cu sprijin pe cot si cu picioarele la 90 de grade de trunchi, penduleaza un picior inainte si inapoi

Cu sprijin pe brat, prinde cu mana un picior si ridica-l si pe celalalt, apoi schimba partea Incheie cu cateva minute de sarit coarda

×
Subiecte în articol: armonia trupului