x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Top 10 cele mai bune fructe pentru sănătate și siluetă. Beneficii nebănuite

Top 10 cele mai bune fructe pentru sănătate și siluetă. Beneficii nebănuite

de Andreea Sava    |    05 Dec 2016   •   20:29
Top 10 cele mai bune fructe pentru sănătate și siluetă. Beneficii nebănuite
Sursa foto: FOTO: pinterest.com

Primul lucru pe care trebuie să-l vizezi când mănânci este să-i asiguri organismului tău aportul de nutrienți de care are nevoie. Asta pentru că dezechilibrele sunt cauza mai tuturor problemelor de sănătate și a variațiilor de greutate. Apetitul exagerat sau poftele pentru anumite gusturi sunt cauzate tot de carențe din organism. Am vorbit despre asta pe larg AICI.

Iar fructele și legumele sunt principalele surse de vitamine și minerale. Unele dintre ele au atât de multe beneficii pentru sănătate încât sunt incluse în rândul plantelor medicinale.

Iată top 10 cele mai hrănitoare fructe:

1. Ananas

La ananas mă refeream când vorbeam de fructe care sunt incluse în rândul plantelor medicinale. Favorizează digestia, ajută la arderea grăsimilor și reglarea colesterolului și zahărului din sânge, este revigorant, bun antidepresiv, combate celulita și conține multe elemente antioxidante care combat îmbătrânirea. Un articol dedicat acestui fruct găsiți AICI.

Citeşte articolul complet, pe andreeasava.ro

 

 

×