x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Un nou trend în materie de diete: Vedetele de la Hollywood promovează detoxifierea cu... supă

Un nou trend în materie de diete: Vedetele de la Hollywood promovează detoxifierea cu... supă

19 Ian 2016   •   14:55
Un nou trend în materie de diete: Vedetele de la Hollywood promovează detoxifierea cu... supă

Ianuarie… acea lună din an în care îți promiți că vei face mai multă mișcare, că vei mânca mai sănătos și că te vei desprinde de orice îți influențează negativ existența. Cu puțin curaj, începi și o dietă. Vrei să știi care este ultimul trend în materie de nutriție în rândul celebrităților?

Nu, nu este vorba despre curele cu sucuri. În 2016, alimentul-vedetă este supa, informează dailymail.co.uk. Gwyneth Paltrow laudă acest tip de detoxifiere pe blogul personal, susținând că pentru a se simți minunat nu face decât să înlocuiască masa de prânz cu o supă.

Ușoare, savuroase și bogate în vegetale, supele sunt o sursă importantă de vitamine, minerale și proteine, dar și de fibre, pe care sucurile le pierd în procesul de stoarcere. În plus, nu conțin aceeași cantitate de zahăr și dacă nu adăugăm smântănă sau unt, sunt cu adevărat sărace în grăsimi. Sunt hidratante, încălzesc și oferă o senzație de sațietate fără a avea multe calorii.

Specialiștii în nutriție confirmă faptul că sucurile verzi au multiple efecte benefice, totuși atrag atenția asupra faptului că iarna nu este momentul pentru asemenea cure. Vremea rece ne determină să ne dorim alimente calde și, de aceea, supele sunt alegerea ideală mai ales atunci când vrem să slăbim și să eliminăm toxinele din organism.

Alegeți supele preferate și slăbiți savurându-le!

 

×
Subiecte în articol: dieta dieta cu supe supe Gwyneth Paltrow