x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Linked Culture 2020: live talk-show despre management și marketing cultural

Linked Culture 2020: live talk-show despre management și marketing cultural

de Magdalena Popa Buluc    |    20 Mai 2020   •   13:26
Linked Culture 2020: live talk-show despre management și marketing cultural

Cum arată mobilitatea în cultură anul acesta?

În zilele de 21 și 22 mai 2020, începând cu ora 10:00, vom putea urmări o serie de interviuri și discuții despre alternative, creativitate, resurse și soluții în fața numeroaselor provocări și oportunități existente în lumea culturală și artistică.

Conferința Linked Culture 2020 va fi difuzată LIVE, pe pagina de Facebook: BMagency.

 

Conferința de management și marketing cultural, Linked Culture, și-a propus încă de când s-a născut să fie alături și să faciliteze o adunare pentru oamenii creativi, întreprinzători și pentru toți cei care sunt interesați de dezvoltarea sectorului cultural din România.

 

În contextul actual, organizatorii au schimbat scenariul și iată că ceea ce trebuia să fie o conferință și câteva ateliere despre management și marketing cultural ținute la Timișoara, ediția a 4-a se transformă într-un eveniment online sau, mai bine zis, într-o televiziune temporară.

Tema centrală este mobilitatea, iar zilele de 21 și 22 mai ne vor prezenta discuții despre ce se întâmplă acum și ce va fi mai încolo în muzică, film, artă, teatru, literatură și zona de entertainment.

 

Artiști, muzicieni, antreprenori și manageri culturali, regizori și actori, reprezentanți ai instituțiilor culturale sau publice se vor afla în cele două studiouri, Timișoara și București, pentru a încerca să găsească împreună soluțiile viitorului ce se arată foarte incert.

 

Despre importanța culturii în momentele critice cu care ne confruntăm, vor vorbi câteva personaje care creează un echilibru în jurul lor și sunt de fapt agenți de schimbare într-o lume care are tendința de a sta pe loc.

 

Invitații anunțați la Linked Culture 2020, sunt: Alexandru Vakulovski (poet, prozator), Antonio Nartea (Event Manager clubul Expirat), Bogdan Georgescu (regizor), Bogdan Șerban (Radio Guerrilla), Codruț Dumitrescu (Co-Fondator Overground Music), Codruța Vulcu (Fondatoare ARTmania Festival), Dana Sarmeș (Președinte Asociația Culturală Contrasens), Doru Trăscău (solist The Mono Jacks), Edmond Lenarth (Booking Manager Electric Castle), Elena Marcu (Co-fondatoare Black Button Books), Mihai Furtună (avocat), Romina Popescu (BETA), Simona Neumann (Director Executiv Asociația Timișoara 2021), Tavi “Vita” Horvath (solist Implant Pentru Refuz), Tinu Vidaicu (Co-Owner Epic Society), Tudor Giurgiu (regizor, scenarist, producător), Vlad Nancă (artist vizual).

 

Evenimentul este dedicat întregului spectru de practici culturale și artistice, punând accent pe latura aplicată: management, marketing, relații publice, fundraising, producție, publishing, afiliere la rețele naționale și internaționale.

 

Participarea este gratuită și nu necesită înscriere în prealabil. Mai multe informații despre conferință pot fi găsite în evenimentul de pe Facebook: Linked Culture 2020 - Management și Marketing cultural.

 

 

 

 

×