x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Proiect pentru un centru cultural virtual de informare.

Proiect pentru un centru cultural virtual de informare.

18 Mai 2011   •   16:22

Presedintele festivalului National de Muzica ‘Ecoul Pietrei Craiului’ de la Brasov(Zarnesti), in varsta de numai 16 ani, intentioneaza sa fondeze un Centru Cultural Virtual de Informare pentru tineri si pentru toti cei care iubesc arta si cultura.

Dragos Popa spune ca va realiza acest proiect cu siguranta, dar nu crede ca va putea singur si din acest motiv solicita ajutorul celor care au posibilitatea de a-i promova idea.

“Doresc in special sa ma adresez persoanelor care au posibilitatea de a sponsoriza acesta idee.M-am gandit sa incerc sa dau startul acestui proiect si in cele din urma sa il finalizez, cu scopul de a deveni un mijloc de informare pentru iubitorii de arta. '

Mai exact, Dragos doreste sa creeze o pagina de internet complexa care sa cuprinda diferite ramuri pe tema artei si culturii, precum informatii legate de festivalurile nationale cat si internationale de muzica, dans, teatru etc.Expozitii de desen, fotografie, sculptura. Informatii legate de festivalurile-concurs pentru copii si tineri, diferite noutati despre centrele culturale din Romania si multe alte informatii legate de aceasta tema. 'De asemenea consider ca am putea creea anumite topuri si concursuri in urma carora sa acordam diferite distinctii si premii.In cele din urma daca acest proiect va fi finalizat, cu siguranta o sa fie un lucru minunat.'

Cei care doresc sa ajute la finantarea acestui proiect, pot trimite un mesaj la adresa de e-mail office@ecoulpietreicraiului. “Dati un leu pentru Ateneu' …. a incheiat Dragos Popa.

×
Subiecte în articol: mass-media