x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun 16 ore de SEX pentru un atacant DINAMOVIST, daca inscrie cinci goluri!

16 ore de SEX pentru un atacant DINAMOVIST, daca inscrie cinci goluri!

09 Apr 2015   •   12:30
16 ore de SEX pentru un atacant DINAMOVIST, daca inscrie cinci goluri!

Un star al filmelor pentru adulti, exasperat de faptul ca echipa de fotbal al carei suporter este nu inscrie destule goluri, a hotarat sa rezolve aceasta criza, oferindu-se drept premiu atacantului ce va reusi sa inscrie cinci goluri pana la sfarsitul sezonului.

Alina Henessy, in filmele deocheata, Alina Ieremenko, in buletin, a declarat in cadrul unui interviu in care a evaluat din punct de vedere estetic compomentii lotului nationalei de fotbal a Rusie, ca ea considera ca exista o mare similitudine intre lumea fotbalului si industria filmelor pentru adulti pentru ca ambele "sunt pline de baieti frumosi!".

Cu aceste ganduri in cap, s-a manifestat exigent fata de multi dintre jucatorii evaluati, prea putini dintre ei primind note de trecere.
Henessy s-a imblanzit doar atunci cand a venit vorba de Alexander Kokorin, atacantul echipei Dynamo Moscova.
"Daca pana la finalului campionatului Alexander Kokorin inscrie cinci goluri, va avea parte de un maraton sexual de 16 ore din partea mea, drept multumire", a simtit nevoia sa incurajeze performantele sportive starleta porno.

Fanii echipei Dynamo Moscova au privit cu reticenta incercarea de a resuscita atacul echipei pe care o sustin, intrebandu-se daca in cazul in care va inscrie doar trei goluri, Kokorin va primi doar opt ore de sex. 

Nimeni nu a catadicsit sa-l mai intrebe si pe saracul om daca binevoieste a consimti cu participarea sa la maratonul sexual propus.
 

×