x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cum arata cel mai frumos barbat si cea mai frumoasa femeie (FOTO)

Cum arata cel mai frumos barbat si cea mai frumoasa femeie (FOTO)

30 Mar 2015   •   13:08
Cum arata cel mai frumos barbat si cea mai frumoasa femeie (FOTO)


Cu ajutorul tehnologiei folosite de investigatorii politiei in crearea portretelor robot ale criminalilor, expertii in fizionomie au creat chipurile ideale ale celor ce ar putea fi cea mai frumoasa femeie din lume si al corespondentului sau masculin.

Crearea acestor fete perfecte nu a fost un rezultat al hazardului, ci finalitatea unui studiu care a durat mai bine de doua luni si care a tinut cont de gustul estetic al unui esantion reprezentativ din populatia britanica.

Dr Chris Solomon, conducatorul cercetarii a declarat ca acesta a relevat rezultate extrem de interesante despre ceea ce cred britanicii ca ar fi un apogeu al frumusetii. De asemenea el a precizat ca rezultatele sunt reprezentative doar pentru britanici si ca orice alt studiu desfasurat in orice alta parte a lumii ar produce cu siguranta alte idealuri de frumusete.
Studiul a folosit in crearea imaginilor perfecte softul politiei, rezultatele fiind judecate din punct de vedere al atractivitatii de 100 de privitori.

Alte articole interesante
SCENĂ DRAMATICĂ în China! Un băieţel de 2 ani îşi convinge tatăl să nu se arunce de pe pod (VIDEO)
■ ULUITOR! Flacarile POT FI STINSE cu ajutorul sunetului (VIDEO) ■ TRAGEDIA AVIATICĂ din Alpii Francezi. ULTIMELE ÎNREGISTRĂRI din avionul Germanwings (VIDEO)
■ INCREDIBIL! Andreas Lubitz, cel care a provocat moartea a 149 de persoane, are ORIGINI ROMANESTI!
■ Elevii au stat la coada pentru a face sex cu profa de matematica! (FOTO)
■ IMPRESIONANT! Cum pregateste NASA explorarea Spatiului Cosmic (VIDEO)

×