x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Scenă BIZARĂ la un meci de fotbal. Ce au surprins camerele de televiziune în tribune, pe un stadion din capitala Boliviei (VIDEO)

Scenă BIZARĂ la un meci de fotbal. Ce au surprins camerele de televiziune în tribune, pe un stadion din capitala Boliviei (VIDEO)

25 Apr 2014   •   11:56
Scenă BIZARĂ la un meci de fotbal. Ce au surprins camerele de televiziune în tribune, pe un stadion din capitala Boliviei (VIDEO)

Telespactatorii care urmăreau meciul e fotbal disputat pe stadionul Hernando Siles, din La Paz, Bolivia, joi noapte, 17 aprilie, au avut parte de o sperietură pe cinste în momentul în care camerele de televiziune au filmat o siluetă întunecată, ce părea să fie umană, traversând cu mare viteză tribuna.

Scroll pentru video

Umbra, care are "mișcări specifice omului", fuge pe lângă mai multe persoane din tribună, însă oamenii nu dau senzația că au observat "personajul", deși la un moment dat acesta pare că trece peste ei.

Mulți utilizatori de internet care au văzut scena spun că este posibil ca silueta să fie un jucător de pe teren "expus dublu de cameră".

Alții spun că ar putea fi fantoma unui fotbalist care a decedat pe acest teren sau care a jucat pe Hernando Siles.

×