x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 23 ianuarie. Capricornii vor avea o discuție importantă la serviciu

Horoscop zilnic, 23 ianuarie. Capricornii vor avea o discuție importantă la serviciu

22 Ian 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 23 ianuarie. Capricornii vor avea o discuție importantă la serviciu

Berbec

Este timpul să te implici în activităţi creative, sau care să te implice mai mult pe plan personal. Încearcă meditaţia, sau activităţi de dezvoltare personală.

Taur

Şansele de reuşită sunt foarte mari pentru că te simţi încrezător în forţele proprii şi puternic. Dacă vrei să vezi vreo schimbare, fii tu cel care pornește lucrurile.

Gemeni

Cooperezi foarte bine cu colegii de serviciu şi asta vă va aduce multe beneficii. Munca în echipă a fost întotdeauna răsplătită.

Rac

Vei atrage şi mai mulţi simpatizanţi în jurul tău graţie entuziasmului, bunei-dispoziţii şi pentru că ai mereu zâmbetul pe buze. Reușești să înseninezi feţele tuturor.

Leu

Te simţi constrâns de responsabilităţile familiale şi vrei să mai iei o pauză. Dacă nu poţi să pleci fizic, pune imaginația la treabă și colindă oriunde din lumea întreagă.

Fecioară

Spre deosebire de Vărsători, poţi face tot ce îţi doreşti, pentru că vei avea o zi uşoară, fără prea multe pe cap. După ce termini ce ai de făcut, te relaxezi cum știi mai bine.

Balanţă

Ai zile când nu scoţi un sunet şi zile ca acestea, când te ia gura pe dinainte şi spui lucruri pe care nu ţi le doreai. Mai gândește înainte să vorbeşti, pentru că poți spune ce nu crezi nici tu.

Scorpion

După ce ţi-ai făcut un prieten nou, vrei să petreci cât mai mult timp cu el. Vrei să îl cunoști mai bine, îți place compania lui și simți că poți avea încredere în el.

Săgetător

Ai aceeaşi stare de spirit precum Racii şi reuşeşti să transferi entuziasmul şi energia ta tuturor celor care te înconjoară.

Capricorn

Ajungi la o înţelegere cu colegii şi vă hotărâți să discutați cu managerul în privința spaţiului de lucru și a programului. Veți face asta la finalul zilei.

Vărsător

Visezi cu ochii deschişi la vacanţă şi la cadourile ce urmează să le primești de ziua ta, în loc să te concentrezi. Dacă o mai ţii tot aşa, cineva îți va atrage atenția în fața șefului.  

Peşti

Pentru că eşti un foarte bun ascultător, oamenii te plac instantaneu şi se împrietenesc foarte repede cu tine. Chiar dacă nu îți face plăcere întotdeauna, vei putea întâlni oameni minunați.  

 

 

×