x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Laborator de teste Merge garantat! Așa ai mai mult timp baterie la iPhone sau iPad

Merge garantat! Așa ai mai mult timp baterie la iPhone sau iPad

de playtech.ro    |    09 Sep 2015   •   07:21
Merge garantat! Așa ai mai mult timp baterie la iPhone sau iPad

Pentru că este foarte probabil să-ţi fi pierdut orice speranţa în legătură cu autonomia la iPhone, urmează câţiva paşi pentru prinde o zi departe de priză.

În funcţie de stilul de viaţă pe care îl aveţi şi cât de mult timp petreceţi departe de casă sau fără un încărcător în preajmă, autonomia la iPhone poate fi o problemă mai gravă sau mai puţin gravă. Ideal ar fi să plecaţi dimineaţa de acasă şi seara când ajungeţi înapoi să vă puneţi telefonul la încărcat.

În majoritatea cazurilor însă, dacă v-aţi făcut un obicei din a vorbi mai mult la telefon sau de a scrie emailuri pe mobil, tinde să fie imposibil să nu vă mai contectaţi smartphone-ul la un încărcător pe parcursul zilei. Pornind de la această premisă, ar fi bine să faceţi tot ce este posibil pentru a profita la maxim de bateria preţiosului vostru iDevice.

Cine ştie, cu un pic de răbdare, poate autonomia la iPhone va reuşi să nu mai fi cea mai mare sursă de stres din viaţa voastră. În cazul unui iPad, problema bateriei nu este la fel de gravă, dar pentru că vorbim de gadgeturi care rulează iOS, toate informaţiile pe care le veţi parcurge mai jos se aplica atât pe un iPhone, cât şi pe un iPad sau iPod Touch.

Află cum mărești autonomia la iPhone sau iPad


×
Subiecte în articol: iphone ipad