x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Angelina Jolie vrea să intre în politică!

Angelina Jolie vrea să intre în politică!

04 Noi 2014   •   18:15
Angelina Jolie vrea să intre în politică!

Discretă şi romantică, actriţa Angelina Jolie nu este genul de femeie care să-şi etaleze iubirile şi viaţa privată în piaţa publică. Căsătoria sa în secret cu Brad Pitt, în august, care a avut loc pe domeniul lor privat, Miraval, din Var, a fost chiar dovada că Angelina nu vrea să-şi etaleze viaţa. Totuşi, în cadrul unui interviu acordat revistei americane Vanity Fair, pe coperta căreia apare în numărul din decembrie 2014 (care se pune în vânzare la 6 noiembrie), frumoasa actriţă a strecurat câteva cuvinte referitoare la fericirea de a fi din nou o femeie căsătorită, şi asta după două căsnicii eşuate.

“Mă simt diferit”, mărturiseşte starul american în vârstă de 39 de ani. “E tare bine să fim soţ şi soţie”, a adăugat Angelina, care este şi mamă, nu doar o femeie căsătorită. Actorii Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit, după nouă ani de relaţie, la 23 august, în Franţa, în cadrul unei ceremonii discrete la care au participat doar prietenii apropiaţi şi familia actorului.

Dincolo de detaliile pe care le-a oferit despre căsătorie şi luna de miere, Angelina a mărturisit că este “deschisă” ideii de a intra într-o bună zi în politica adevărată. Ea nu ascunde faptul că lupta sa de fiecare zi în calitate de ambasador onorific al Naţiunilor Unite o duce cu gândul la politică. “Când lucrezi în domeniul umanitar, eşti conştient de faptul că oamenii politici trebuie să fie luaţi în seamă. Pentru că dacă vrei cu adevărat să imprimi o schimbare, atunci ai o responsabilitate mare”, afirmă starul, care deocamdată rămâne ataşată acţiunilor de sensibilizare în privinţa situaţiei redfugiaţilor pe timp de război şi în special a femeilor. “Dar, cinstit vorbind, nu ştiu în ce rol aş putea fi cel mai utilă”, mărturiseşte Jolie.
Când a fost întrebată direct dacă se vede continuându-şi viaţa în politică, diplomaţie sau într-o funcţie publică, Angelina Jolie a răspuns direct: “Sunt deschisă”.

Jolie se află acum în Malta, unde filmează, alături de soţul ei, Brad Pitt, “By the sea”, primul film pe care-l fac împreună după “Mr et Mrs Smith”, în 2005. Cei doi nu vor fi doar protagonişti, ci şi producători, iar Jolie va regiza producţia pe baza unui scenariu ce-i aparţine. “Câţiva prieteni ne-au întrebat dacă suntem nebuni. Un film despre un cuplu căsătorit, care trece prin dificultăţi...iar eu îl şi regizez”, a glumit Angelina Jolie.
Lista cauzelor politice şi umanitare cărora li s-a dedicat actriţa în ultimii ani este lungă, şi a fost recompensată cu titlul onorific de Ambasador al Bună Voinţei din partea Naţiunilor Unite. (M.C)

×
Subiecte în articol: angelina jolie