x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie STS - în cazul Ioan Gyuri Pascu: Au fost efectuate trei apeluri la 112

STS - în cazul Ioan Gyuri Pascu: Au fost efectuate trei apeluri la 112

30 Sep 2016   •   16:26
STS - în cazul Ioan Gyuri Pascu: Au fost efectuate trei apeluri la 112

Soţia actorului Ioan Gyuri Pascu a apelat, în dimineaţa zilei de 26 septembrie, de trei ori numărul unic de urgenţă 112, au precizat vineri pentru AGERPRES reprezentanţii Serviciului de Telecomunicaţii Speciale.

"În urma căutărilor efectuate în baza de date a Centrului Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 Bucureşti, au fost identificate trei apeluri referitoare la evenimentul descris de dumneavoastră şi petrecut în data de 26 septembrie anul curent, la orele 3,23, 4,42 şi 4,53", se arată într-un răspuns oficial al STS.

Potrivit sursei citate, persoana care a efectuat primul apel a anunţat o urgenţă medicală, motiv pentru care acesta a fost transferat Dispeceratului de Urgenţă al Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov.

"Apelanta a revenit precizând că, deşi la adresă a fost un echipaj de ambulanţă, nu ştie ce are pacientul, motiv pentru care apelul a fost transferat imediat către acelaşi dispecerat. La ultimul apel s-a anunţat că starea pacientului s-a agravat, cazul intrând în zona de competenţă a ISU - SMURD către care a fost direcţionat", au explicat reprezentanţii STS. AGERPRES

×
Subiecte în articol: ioan gyuri pascu